Ekonomija

Zrenjaninski poslovni krug postao bogatiji za još jednog člana

vladimir milović i dragoljub bjeloglav
Generalni direktor "Dijamanta" Vladimir Milović i predsednik ZREPOK-a Dragoljub Bjeloglav

Udruženje „Zrenjaninski poslovni krug“ (ZREPOK) bogatije je za još jednog člana. Generalni direktor Industrije ulja „Dijamant“ Vladimir Milović je, naime, sa kompanijom koju predstavlja, ušao u ovo poslovno udruženje.

 

„Svima nama dobro poznata kompanija „Dijamant“ najveći je proizvođač jestivih ulja i vodeći proizvođač margarina, biljnih masti, majoneza i delikatesnih proizvoda na bazi majoneza u Srbiji. Stoga smo ponosni na činjenicu što je takva kompanija postala članica udruženja“, navodi se u saopštenju ZREPOK-a.

 

Vladimir Milović je rođen 1977. godine. Živi i radi u Zrenjaninu, što je ZREPOK-u prioritet prilikom izbora novih članova. U „Dijamantu“ se zaposlio 2004. godine, a na početku svoje poslovne karijere obavljao je poslove menadžera za uvoz i izvoz, da bi potom radio u sektoru za marketing i razvoj.

 

Od 2014. godine je prešao da radi u PIK Vrbovec. Na mestu regionalnog direktora prodaje u toj kompaniji zadržao se do septembra 2016. Potom se vratio u „Dijamant“ i od aprila 2017. obavlja funkciju generalnog direktora.

 

„Vladimir Milović je posvećen kreiranju i razvoju novog modela poslovanja „Dijamanta“, modernizaciji proizvodnog procesa i unapređivanju tehnologije. Posebno se ističe u uspostavljanju bolje saradnje sa lokalnim dobavljačimo što je veoma važno za razvoj naše sredine“, saopštio je ZREPOK.

 

Milović je prilikom potpisivanja pristupnice rekao da sa zadovoljstvom prihvata poziv za učlanjenje u ovo poslovno udruženje i zahvalio se na ukazanom poverenju. On je izrazio nadu da će svojim angažmanom u ZREPOK-u dati doprinos daljem razvoju ovog regiona.

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz