• Zrenjaninski poslovni krug postao bogatiji za još jednog člana

    Udruženje „Zrenjaninski poslovni krug“ (ZREPOK) bogatije je za još jednog člana. Generalni direktor Industrije ulja „Dijamant“ Vladimir Milović je, naime, sa kompanijom koju predstavlja, ušao u ovo poslovno udruženje.   „Svima nama dobro poznata kompanija „Dijamant“ najveći je proizvođač jestivih ulja i vodeći proizvođač margarina, biljnih masti, majoneza i delikatesnih proizvoda na bazi majoneza u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski poslovni krug postao bogatiji za još jednog člana

    Udruženje „Zrenjaninski poslovni krug“ (ZREPOK) bogatije je za još jednog člana. Generalni direktor Industrije ulja „Dijamant“ Vladimir Milović je, naime, sa kompanijom koju predstavlja, ušao u ovo poslovno udruženje.

     

    „Svima nama dobro poznata kompanija „Dijamant“ najveći je proizvođač jestivih ulja i vodeći proizvođač margarina, biljnih masti, majoneza i delikatesnih proizvoda na bazi majoneza u Srbiji. Stoga smo ponosni na činjenicu što je takva kompanija postala članica udruženja“, navodi se u saopštenju ZREPOK-a.

     

    Vladimir Milović je rođen 1977. godine. Živi i radi u Zrenjaninu, što je ZREPOK-u prioritet prilikom izbora novih članova. U „Dijamantu“ se zaposlio 2004. godine, a na početku svoje poslovne karijere obavljao je poslove menadžera za uvoz i izvoz, da bi potom radio u sektoru za marketing i razvoj.

     

    Od 2014. godine je prešao da radi u PIK Vrbovec. Na mestu regionalnog direktora prodaje u toj kompaniji zadržao se do septembra 2016. Potom se vratio u „Dijamant“ i od aprila 2017. obavlja funkciju generalnog direktora.

     

    „Vladimir Milović je posvećen kreiranju i razvoju novog modela poslovanja „Dijamanta“, modernizaciji proizvodnog procesa i unapređivanju tehnologije. Posebno se ističe u uspostavljanju bolje saradnje sa lokalnim dobavljačimo što je veoma važno za razvoj naše sredine“, saopštio je ZREPOK.

     

    Milović je prilikom potpisivanja pristupnice rekao da sa zadovoljstvom prihvata poziv za učlanjenje u ovo poslovno udruženje i zahvalio se na ukazanom poverenju. On je izrazio nadu da će svojim angažmanom u ZREPOK-u dati doprinos daljem razvoju ovog regiona.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija