• Zrenjaninski poslovni krug obeležio devet godina rada

    Svečanim koktelom u hotelu „Vojvodina“, Zrenjaninski poslovni krug (ZREPOK) danas je obeležio devet godina rada.   Kao i svake godine, bila je to prilika da se podseti na postignute rezultate iz prethodne godine, da se objavi ime novog člana ZREPOK- a i da se, tradicionalno, proglasi prijatelj udruženja za 2018. godinu.   – Pamtićemo 2018. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski poslovni krug obeležio devet godina rada

    Svečanim koktelom u hotelu „Vojvodina“, Zrenjaninski poslovni krug (ZREPOK) danas je obeležio devet godina rada.

     

    Kao i svake godine, bila je to prilika da se podseti na postignute rezultate iz prethodne godine, da se objavi ime novog člana ZREPOK- a i da se, tradicionalno, proglasi prijatelj udruženja za 2018. godinu.

     

    – Pamtićemo 2018. godinu po edukaciji zaposlenih u firmama članicama ZREPOK –a – izjavio je Dragoljub Bjeloglav, predsednik udruženja. – Pokrenuli smo i realizovali nekoliko projekata iz ekologije. Svesni značaja očuvanja životne sredine, ove godine povećaćemo sredstva namenjena ekologiji. Potpisali smo ugovor sa Visokom tehničkom školom, i uz već potpisani sa Fakultetom, o obavljanju stručne prakse, trudićemo se da predupredimo jedan od najvećih izazova u naredne dve – tri godine. Taj izazov je obezbeđivanje kvalitetne radne snage. Počeo je i sa radom Poslovni savet. Usvojena je inicijativa, koju smo sa srodnim udruženjima pokrenuli, a to je snižavanje provizije na bezgotovinsko plaćanje. Sve ovo govori o kvalitetnom radu udruženja. Ova godina, kao jubilarna deseta, pokazaće šta smo sve uradili od kada postojimo, istakao je Bjeloglav.

     

    Novi član Zrenjaninskog poslovnog kruga je Vladimir Milović, direktor Industrije ulja „Dijamant“.

     

    Novi prijatelj ZREPOK-a je novinar, dugogodišnji dopisnik „Politike“ Đuro Đukić.

     

    I ove godine prigodne poklone za poslovne prijatelje i novinare napravili su učenici OSŠ „9. maj“, odnosno članovi Učeničke zadruge ove škole.

     

    Svečani koktel uveličao je i Kamerni orkestar Zrenjaninske filaharmonije.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija