Ekonomija Vesti Zrenjanin

Zrenjaninske firme traže radnike različitih profila, konkurište na vreme

posao

Portal zrenjaninski.com u redovnoj rubrici “Tržište rada” i danas objavljuje oglase za posao koje su raspisale zrenjaninske firme.

 

Poslodavac „Soko 023 sigurnost“ traži troje čistača prostorija. Muškarci će čistiti pogone kompanije „Gece“, a žene kancelarijske i poslovne prostorije na više lokacija. Angažovanje je po sistemu privremenih i povremenih poslova, a radno iskustvo je nebitno. Konkurs je otvoren do 30. septembra. Više informacija na 063 719 73 78.

 

„Helena graf“ DOO Zrenjanin traži šefa održavanja mašina, za rad u Aradcu. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do popune radnog mesta. Kontakt telefon je 563 189.

 

Samostalna radnja za taksi i knjigovodstvene usluge Goran Roksić zapošljava dvoje knjigovođa. Potrebno je radno iskustvo, a posao je na neodređeno vreme. Konkurs traje do 19. septembra. Zainteresovani se mogu javiti na broj telefona 062 518 285, ili na e-mail rokigoki@gmail.com

 

Pročitajte još: „Terzija trans“ traži radnike, posao je na neodređeno vreme

 

Kompanija „Šinvoz“ raspisala je konkurs za jednog pomoćnog radnika u održavanju. Posao je na određeno vreme, a radno iskustvo nije bitno. Ovo radno angažovanje podrazumeva rad u smenama. Konkurs je otvoren do 11. septembra. Prijave na broj telefona 064 831 81 92 ili na e-mail kkucorovski@sinvoz.rs

 

Posao nude i ove zrenjaninske firme

 

„Agro – dukat“ traži jednog komercijalistu/referenta nabavke. Posao je na određeno vreme, a radno iskustvo nije bitno. Od kandidata se traži posedovanje vozačke dozvole B kategorije i osnovno poznavanje rada na računaru (Windows, Word, Excel, Explorer, Outlook). Konkurs traje do 10. oktobra, a kontakt telefon je 064 437 28 82. Prijave se mogu slati i putem e-mail adrese direkcija@agrodukat.rs

 

Pročitajte još: POSAO: „Net bus“ traži 18 radnika, zapošljavaju i drugi poslodavci

 

Samostalna radnja za građevinske radove i trgovinu „Euro-mont 90“ zapošljava dva molera/fasadera. U pitanju je stalan posao, a mesto rada je Zrenjanin. Konkurs traje do 1. oktobra. Više informacija na telefon 063 532 559.

 

Aktuelne oglase za posao možete pratiti svakog dana u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM