Ekonomija Vesti Zrenjanin

Zrenjaninska bolnica, Banja Rusanda i nemački poslodavci nude posao

restoran babatovo oglas za posao

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin zapošljava tri spemačice prostorija u kojima se pružaju zdravstvene usluge. Posao je na određeno vreme.

 

Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci traži pomoćnog radnika u kuhinji, za rad na određeno vreme. Banji su potrebna i tri pomoćna radnika za održavanje površina u banjskom krugu. „Rusanda“ zapošljava na određeno vreme i vozača sanitetskog vozila.

 

„Kemel“ DOO Zrenjanin traži šest vozača teretnog motornog vozila, sa šest meseci radnog iskustva, a posao je na određeno vreme.

 

Nacionalna služba za zapošljavanje oglasila je slobodna radna mesta za rad u SR Nemačkoj. Potreban je veći broj radnika za zdravstvenu negu, sa diplomom srednje medicinske škole i šest meseci radnog iskustva. Potrebno je da kandidati imaju položen stručni ispit za medicinske radnike, a poželjno je znanje nemačkog jezika B1 nivoa. Ugovor je na određeno vreme.

 

Uz posredovanje Nacionalne službe za zapošljavanje oglašena je potreba za medicinskim osobljem na poslovima zdravstvene nege i kod poslodavca „Ophelo“ u Vircburgu, SR Nemačka. Njima je potrebno 40 medicinskih sestara – tehničara, a zaposlenje je na neodređeno vreme.

 

Više informacija o svim ovim oglasima za posao možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM