• Zrenjaninska bolnica, Banja Rusanda i nemački poslodavci nude posao

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin zapošljava tri spemačice prostorija u kojima se pružaju zdravstvene usluge. Posao je na određeno vreme.   Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci traži pomoćnog radnika u kuhinji, za rad na određeno vreme. Banji su potrebna i tri pomoćna radnika za održavanje površina u banjskom krugu. „Rusanda“ zapošljava na određeno vreme […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninska bolnica, Banja Rusanda i nemački poslodavci nude posao

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin zapošljava tri spemačice prostorija u kojima se pružaju zdravstvene usluge. Posao je na određeno vreme.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci traži pomoćnog radnika u kuhinji, za rad na određeno vreme. Banji su potrebna i tri pomoćna radnika za održavanje površina u banjskom krugu. „Rusanda“ zapošljava na određeno vreme i vozača sanitetskog vozila.

     

    „Kemel“ DOO Zrenjanin traži šest vozača teretnog motornog vozila, sa šest meseci radnog iskustva, a posao je na određeno vreme.

     

    Nacionalna služba za zapošljavanje oglasila je slobodna radna mesta za rad u SR Nemačkoj. Potreban je veći broj radnika za zdravstvenu negu, sa diplomom srednje medicinske škole i šest meseci radnog iskustva. Potrebno je da kandidati imaju položen stručni ispit za medicinske radnike, a poželjno je znanje nemačkog jezika B1 nivoa. Ugovor je na određeno vreme.

     

    Uz posredovanje Nacionalne službe za zapošljavanje oglašena je potreba za medicinskim osobljem na poslovima zdravstvene nege i kod poslodavca „Ophelo“ u Vircburgu, SR Nemačka. Njima je potrebno 40 medicinskih sestara – tehničara, a zaposlenje je na neodređeno vreme.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima za posao možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija