• Zrenjanincima posao nudi i ovih sedam domaćih poslodavaca

    Objavljeni su novi oglasi za posao. Među onima koji nude posao Zrenjanincima nalazi se i ovih sedam poslodavaca.   Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ zapošljava tri spremačice prostorija u kojima se pružaju zdravstvene usluge i jednog pomoćnog radnika za rad u kuhinji. Bolnica zapošljava i laboratorijskog tehničara u dijagnostici. Poslovi su na određeno vreme.   Osnovna […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjanincima posao nudi i ovih sedam domaćih poslodavaca

    Objavljeni su novi oglasi za posao. Među onima koji nude posao Zrenjanincima nalazi se i ovih sedam poslodavaca.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ zapošljava tri spremačice prostorija u kojima se pružaju zdravstvene usluge i jednog pomoćnog radnika za rad u kuhinji. Bolnica zapošljava i laboratorijskog tehničara u dijagnostici. Poslovi su na određeno vreme.

     

    Osnovna škola „Servo Mihalj“ Zrenjanin raspisala je konkurs za prijem u radni odnos nastavnika biologije sa punim radnim vremenom, za nastavu na mađarskom jeziku. Ista škola zapošljava i nastavnika fizike sa 70 posto radnog vremena, za nastavu ma nađarskom jeziku i nastavnika domaćinstva sa 10 posto radnog vremena za nastavu u mađarskim odeljenjima. Poslovi su na određeno vreme.

     

    SR za građevinske radove „NB dom“ Zrenjanin zapošljava dva građevinska radnika, zidara, tesara ili pomoćna radnika. Potrebno je radno iskustvo od najmanje godinu dana, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 065 25 46 004.

     

    „Kemel“ DOO Beograd zapošljava šest vozača teretnog motornog vozila. Posao je na određeno vreme.

     

    SFS „Višnja“ Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem muško – ženskog frizera. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 175 92 03.

     

    „POP trade“ DOO Zrenjanin zapošljava tri elektroinstalatera, a mesto rada je Zrenjanin. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon je 060 55 10 228.

     

    „Euro mont 90“ Zrenjanin traži pet molera – fasadera – gipsara. Posao je na neodređeno vreme.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija