Ekonomija

Zrenjanincima nude posao u Nemačkoj, slobodna radna mesta i u gradu

posao u nemačkoj

Nacionalna služba za zapošljavanje oglasila je slobodna radna mesta za rad u SR Nemačkoj. Poslodavcu „Ophelo“ GMBH Vircburg SR Nemačka potrebno je 40 medicinskih radnika na poslovima zdravstvene nege. Traženi obrazovni profil su medicinske sestre – tehničari, a traži se i položen stručni ispit za medicinske radnike, B2 nivo znanja nemačkog jezika i iskustvo u struci. Posao je na neodređeno vreme.

 

DOO „Točak auto“ Zrenjanin traži bravara – limara, sa najmanje godinom radnog iskustva, za rad na određeno vreme. Isti poslodavac traži i automehaničara sa 12 meseci radnog iskustva i knjigovođu sa dve godine radnog iskustva. Poslovi su na određeno vreme. „Točak auto“ zapošljava i prodavca vozila sa šest meseci radnog iskustva, kao i mašinskog tehničara – servisnog savetnika sa 12 meseci radnog iskustva, a poslovi su na neodređeno vreme.

 

„Grawe osiguranje“ A.D.O. Beograd zapošljava na neodređeno vreme 10 saradnika – zastupnika u prodaji osiguranja. Mesto rada je Zrenjanin, posao je na neodređeno vreme, a oglas je otvoren do 31. marta. Kontakt adresa je milica.stevanovic@grawe.rs

 

Poslodavcu „Revnost“ Ad Novi Sad potrebna su četiri bravara za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme. Firmi je potreban i rukovalac alata na žicama, a posao je na određeno vreme.

 

SR „Pla-met“ Zrrenjanin traži dva stugara, kao i dva bravara, sa šest meseci radnog iskustva. Posao je na određeno vreme.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM