• Zrenjanincima nude posao u Nemačkoj, Hrvatskoj i Beogradu

    Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao.   Nacionalna služba za zapošljavanje oglasila je da poslodavac „AB gradnja“ DOO Karlovac, Hrvatska, traži 10 zidara sa dvogodišnjim iskustvom, koji poseduju vozačku dozvolu „B“ kategorije.   „Trgocentar“ DOO Beograd zapošljava 50 pekara, 100 prodavaca u pekari, 100 pripremača pice, 100 radnika za pečenje gotovih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjanincima nude posao u Nemačkoj, Hrvatskoj i Beogradu

    Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao.

     

    Nacionalna služba za zapošljavanje oglasila je da poslodavac „AB gradnja“ DOO Karlovac, Hrvatska, traži 10 zidara sa dvogodišnjim iskustvom, koji poseduju vozačku dozvolu „B“ kategorije.

     

    „Trgocentar“ DOO Beograd zapošljava 50 pekara, 100 prodavaca u pekari, 100 pripremača pice, 100 radnika za pečenje gotovih proizvoda i 40 magacionera. Za radnike je obezbeđen smeštaj, ishrana i prevoz. Poslovi su na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 060 809 2 111.

     

    Pročitajte još: Auto kuća „Alfa“ raspisala konkurs za posao, prijave su u toku

     

    U Domu zdravlja Srpska Crnja otvoren je konkurs za doktora medicine opšte prakse. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na određeno vreme. Mesto rada je Srpska Crnja. Oglašeno je i slobodno radno mesto doktora medicine, na određeno vreme, sa tri meseca probnog rada. Kontakt telefon je 811 022.

     

    „Sani-optik“ DOO Beograd traži defektologe, pored ostalog za rad i u Zrenjaninu. Rad je na određeno vreme, uz mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno. Radno iskustvo je nebitno. Kontakt telefon je 063 10 67 007.

     

    DOO „Filip“ Zrenjanin zapošljava prodavca na određeno vreme. Kontakt telefon je 522 907.

     

    „Ophelo GmbH“ Vircburg, Nemačka, traži medicinsko osoblje za rad na poslovima zdravstvene nege, a tražena struka je medicinska sestra – tehničar. Potrebno je 40 izvršilaca. Obavezno je znanje nemačkog jezika B2 nivo.

     

    „TM Transport Jovanović“ Zrenjanin zapošljava dva vozača sa „C“ i „E“ kategorijom, za poslove međunarodnog transporta. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 501 469.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija