• Zrenjanincima nude posao u Kataru, a ovde su i drugi oglasi

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Kompanija „Šinvoz“ zapošljava dva diplomirana mašinska inženjera za proizvodno mašinstvo, za poslove kontrole kvaliteta. Posao je na određeno vreme, a od kandidata se traži i pet godina radnog iskustva, srednji, viši ili konverzacijski nivo engleskog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjanincima nude posao u Kataru, a ovde su i drugi oglasi

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Kompanija „Šinvoz“ zapošljava dva diplomirana mašinska inženjera za proizvodno mašinstvo, za poslove kontrole kvaliteta. Posao je na određeno vreme, a od kandidata se traži i pet godina radnog iskustva, srednji, viši ili konverzacijski nivo engleskog jezika, kao i sertifikat MOS. Isti poslodavac na određeno vreme zapošljava i 10 univerzalnih zavarivača, 10 bravara, pet tehničara obrade metala na mašinama sa numeričkim upravljanjem, dva tehnologa za zavarivanje i dva metalofarbara – lakirera. Radne biografije dostavljaju se na email: smarjanovic@sinvoz.rs

     

    Poslodavcu „Novares Serbia“ DOO Zrenjanin potrebno 20 radnika u proizvodnji, i to operatera za brizganje plastike. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 065 808 54 47.

     

    Nacionalna služba za zapošljavanje oglasila je slobodna radna mesta u Kataru. Potrebni su medicinski stručnjaci za opštu negu. U obzir dolaze kandidati sa prvim stepenom fakultetskog obrazovanja od najmanje tri godine, potrebna je i licenca, znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računaru, kao i dve godine radnog iskustva u medicinskom okruženju. Dodatne informacije o konkursu kandidati mogu dobiti u zrenjaninskoj filijali NSZ, ili na telefon 011 24 16 836.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin prima u radni odnos na određeno vreme medicinsku sestru – tehničara za rad u internističkom sektoru i medicinsku sestru – tehničara na odeljenju otorinolaringologije.

     

    Poslodavac „I.M.S.“ Zrenjanin traži pet tehničara obrade metala na mašinama sa numeričkim upravljanjem. Posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem na email ad.imsdoo@gmail.com

     

    Poslodavac „Prva linija“ doo Zrenjanin traži 40 šivača gornjih delova obuće. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 069 106 07 96.

     

    „B&K family“ DOO Zrenjanin zapošljava na neodređeno vreme dvoje knjigovođa – administrativnih radnika i šest vozača kamiona u međunarodnom transportu.

     

    „Farkaš trans travel“ DOO Zrenjanin zapošljava pet vozača i tri radnika – radnice na održavanju čistoće.

     

    Poslodavac „Carska bašta“ Zrenjanin traži tri radnika u magacinu voća i povrća. Posao je na određeno vreme.

     

    „Kemel“ DOO Zrenjanin zapošljava tri vozača teretnjaka u međunarodnom saobraćaju. Od kandidata se traži radno iskustvo od godinu dana i posedovanje vozačke dozvole C i E kategorije. Kontakt telefon je 524 741.

     

    Osnovna škola „Vuk Karadžić“ zapošljava nastavnika hemije, na određeno vreme.

     

    Poslodavac „DIS“ zapošljava pet prodavaca za rad u Zrenjaninu na neodređeno vreme.

     

    Trafici „Garfild“ iz Zrenjanina potreban prodavac, na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon 060 555 21 86.

     

    PR „Studio za negu lica i tela Matejin“ Zrenjanin traži kozmetičara. Radno iskustvo nije bitno, posao je na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 069 025 17 13.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija