Ekonomija YSLAJDER

ZRENJANINCIMA NUDE POSAO U JAPANU ZA PLATU OD 1.600 EVRA!

U Japanu možete raditi kao profesor engleskog jezika

ZRENJANIN – U firmi „Exspress trans“ doo iz Novog Sada otvoren je oglas za prijem 10 vozača teretnog vozila u međunarodnom saobraćaju. Pored dozvola B, C i E kategorije potrebno je godinu dana radnog iskustva. Predviđen je probni rad od tri meseca, a poslodavac obezbeđuje smeštaj i prevoz.

U Japanu možete raditi kao profesor engleskog jezika
U Japanu možete raditi kao profesor engleskog jezika

I dalje je otvoren konkurs firme „Geosonda – Konsolidacija“ iz Beograda za pomoćne građevinske radnike, za rad na rekonstrukciji tunela i kosina. Oglas je raspisan za 10 izvršilaca sa najmanje 1. stepenom stručne spreme, radno iskustvo nije obavezno. Radi se na terenu Beograda, Resnika i Valjeva. Obezbeđen je prevoz, smeštaj i ishrana. Radni odnos zasniva se na godinu dana.

Beogradska firma „Creativem“ traži dva keramičara za poslove postavljanja podova po vibro metodu. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana a poželjno znanje bugarskog jezika, radi se u Zrenjaninu, Boru i Kragujevcu, a posao je na neodređeno vreme. Za rad na terenu obezbeđena je hrana i smeštaj.

„Tehnicom“ doo iz Zrenjanina traži tri bravara montera. Radno iskustvo je poželjno, probni rad je mesec dana, a radi se u Zrenjaninu.

Poslodavac Aleksandar Tadejin traži jednog konobara za rad u lokalu na Karađorđevom trgu. Radno iskustvo nije bitno.

A u Zavodu za javno zdravlje Zrenjanin 6. decembra se zaključuje oglas za prijem u radni odnos jedne spremačice, na određeno vreme.

I na kraju jedan neobičan oglas poslodavca „Terra international school“ – za rad u dalekom Japanu, na ostrvu Honšu, i to kao nastavnik engleskog jezika. Potrebna je diploma profesora engleskog jezika i književnosti i međunarodna vozačka dozvola, a radno iskustvo nije uslov. Probni rad je dva meseca a posao na godinu dana. Navedena je i plata od 1.600 evra, bruto. Oglas je otvoren do 15. januara.

Više informacija o ovim poslovima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

Podeli članak
Tagovi

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz