Ekonomija YSLAJDER

ZRENJANINCIMA NUDE POSAO U JAPANU ZA PLATU OD 1.600 EVRA!

U Japanu možete raditi kao profesor engleskog jezika

ZRENJANIN – U firmi „Exspress trans“ doo iz Novog Sada otvoren je oglas za prijem 10 vozača teretnog vozila u međunarodnom saobraćaju. Pored dozvola B, C i E kategorije potrebno je godinu dana radnog iskustva. Predviđen je probni rad od tri meseca, a poslodavac obezbeđuje smeštaj i prevoz.

U Japanu možete raditi kao profesor engleskog jezika
U Japanu možete raditi kao profesor engleskog jezika

I dalje je otvoren konkurs firme „Geosonda – Konsolidacija“ iz Beograda za pomoćne građevinske radnike, za rad na rekonstrukciji tunela i kosina. Oglas je raspisan za 10 izvršilaca sa najmanje 1. stepenom stručne spreme, radno iskustvo nije obavezno. Radi se na terenu Beograda, Resnika i Valjeva. Obezbeđen je prevoz, smeštaj i ishrana. Radni odnos zasniva se na godinu dana.

Beogradska firma „Creativem“ traži dva keramičara za poslove postavljanja podova po vibro metodu. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana a poželjno znanje bugarskog jezika, radi se u Zrenjaninu, Boru i Kragujevcu, a posao je na neodređeno vreme. Za rad na terenu obezbeđena je hrana i smeštaj.

„Tehnicom“ doo iz Zrenjanina traži tri bravara montera. Radno iskustvo je poželjno, probni rad je mesec dana, a radi se u Zrenjaninu.

Poslodavac Aleksandar Tadejin traži jednog konobara za rad u lokalu na Karađorđevom trgu. Radno iskustvo nije bitno.

A u Zavodu za javno zdravlje Zrenjanin 6. decembra se zaključuje oglas za prijem u radni odnos jedne spremačice, na određeno vreme.

I na kraju jedan neobičan oglas poslodavca „Terra international school“ – za rad u dalekom Japanu, na ostrvu Honšu, i to kao nastavnik engleskog jezika. Potrebna je diploma profesora engleskog jezika i književnosti i međunarodna vozačka dozvola, a radno iskustvo nije uslov. Probni rad je dva meseca a posao na godinu dana. Navedena je i plata od 1.600 evra, bruto. Oglas je otvoren do 15. januara.

Više informacija o ovim poslovima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

Podeli članak
Tagovi
sinovoz
FAM