• ZRENJANINCI NAJVIŠE, NOVOBEČEJCI NAJMANJE PLATE

    ZRENJANIN – U Srednjobanatskom okrugu i dalje najveće plate imaju Zrenjaninci – prosečna neto zarada isplaćena u julu iznosi 44 000 dinara.   Najmanju prosečnu platu u našem komšiluku imaju Novobečejci – malo više od 31 000 dinara , pa je njihova plata za čak trećinu manja od republičkog proseka. Razloga za zadovoljstvo, bar prema […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRENJANINCI NAJVIŠE, NOVOBEČEJCI NAJMANJE PLATE

    ZRENJANIN – U Srednjobanatskom okrugu i dalje najveće plate imaju Zrenjaninci – prosečna neto zarada isplaćena u julu iznosi 44 000 dinara.

    novac

     

    Najmanju prosečnu platu u našem komšiluku imaju Novobečejci – malo više od 31 000 dinara , pa je njihova plata za čak trećinu manja od republičkog proseka. Razloga za zadovoljstvo, bar prema statistici, imaju stanovnici opštine Nova Crnja – njima je plata u odnosu na jun mesec porasla za tri odsto, dok su plate u Novom Bečeju i Sečnju padale.

    Da u manjim mestima našeg okruga stvari ne stoje najbolje govori i podatak da tri opštine u Srednjebanatskom regionu u julu 2016.godine ostvaruju neto zaradu po stanovniku manju od 50 odsto republičkog proseka.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]