• ZRENJANIN PREDSTAVLJA TURISTIČKU PONUDU NA SAJMU LORIST

    NOVI SAD – Na jubilarnom 50. Sajmu lova ribolova, sporta i turizma (LORIST), u Novom Sadu, uspešno se predstavlja i Grad Zrenjanin, čiji štand je danas, u danu svečanog otvaranja, posetio i zrenjaninski gradonačelnik Čedomir Janjić, sa saradnicima.     – Na sajmu u Novom Sadu predstavljamo više mesta koje gosti Zrenjanina trebaju da posete, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRENJANIN PREDSTAVLJA TURISTIČKU PONUDU NA SAJMU LORIST

    NOVI SAD – Na jubilarnom 50. Sajmu lova ribolova, sporta i turizma (LORIST), u Novom Sadu, uspešno se predstavlja i Grad Zrenjanin, čiji štand je danas, u danu svečanog otvaranja, posetio i zrenjaninski gradonačelnik Čedomir Janjić, sa saradnicima.

     

    zrenjanin lorist

     

    – Na sajmu u Novom Sadu predstavljamo više mesta koje gosti Zrenjanina trebaju da posete, pre svega mislim na sam centar grada, ali i na neke destinacije kao što je Banja Rusanda, koja nastupa na ovom sajmu. U poslednjih nekoliko godina nastojimo da predstavimo Zrenjanin kao zanimljivu destinaciju u Srbiji, i manifestacije kao što su „Dani piva“, i očigledno je da imamo sve više posetilaca – istakao je gradonačelnik Čedomir Janjić. 

     

     

    On je primetio da je grad na Begeju zanimljiv kao destinacija i za kongresni turizam i za sportski turizam.

     

    – Sve više sportskih manifestacija se u našem gradu organizuje, dolazi nam mnogo sportista na pripreme, jer imamo dobre objekte koje možda u prošlom vremenu nismo koristili u dovoljnoj meri. Kada sledeće godine rekonstruišemo i stadion u Karađrđeviom parku, biće još više benefita od naše ponude – najavio je Janjić.

     

     

    Sajam je, danas, svečano otvorio potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković, koji je u obraćanju prisutnima naglasio da ove godine ima duplo više učesnika u odnosu na lane.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]