• ZRBIZNET – SASVIM NOVA PRIVREDNA MANIFESTACIJA

    ZRENJANIN – U Zrenjaninu će se 29. i 30. septembra po prvi put održati ZRBIZNET, sasvim nova privredna manifestacija. Reč je o jedinstvenoj privrednoj manifestaciji u Srbiji, koja je, pod motom „poveži se“, namenjena pre svega malim i srednjim preduzećima sa teritorije srednjeg Banata.     Učesnicima ove manifestacije za dva dana trajanja biće omogućeno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRBIZNET – SASVIM NOVA PRIVREDNA MANIFESTACIJA

    ZRENJANIN – U Zrenjaninu će se 29. i 30. septembra po prvi put održati ZRBIZNET, sasvim nova privredna manifestacija. Reč je o jedinstvenoj privrednoj manifestaciji u Srbiji, koja je, pod motom „poveži se“, namenjena pre svega malim i srednjim preduzećima sa teritorije srednjeg Banata.

     

    zrbiznet medison
    ZRBIZNET će biti održan u Hali „Medison“

     

    Učesnicima ove manifestacije za dva dana trajanja biće omogućeno da učestvuju u B2B sastancima, da prisustvuju edukacijama, predavanjima na aktuelne privredne teme, da ostvare kontakt sa potencijalnim novim kolegama i zaposlenima.

     

    ZRBIZNET će se održati u renoviranoj Hali „Medison“, smeštenoj u jednom od najlepših parkova, Karađorđevom. Hala je opremljena najsavremenijom opremom za sajamska događanja.

     

    ZRBIZNET organizuju Grad Zrenjanin i Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanin.

     

    Generalni pokrovitelj manifestacije ZRBIZNET je DTL – domaći trgovački lanac.

     

    Domaći trgovački lanac je asocijacija domaćih trgovačkih maloprodajnih lanaca osnovana početkom 2011. godine koja objedinjuje 13 trgovačkih preduzeća sa trenutno 600 maloprodajnih objekata na celoj teritoriji Republike Srbije.

     

    Članice – osnivači DTL su: „Podunavlje“ a.d. Bačka Palanka, „Vum“ d.o.o. Šabac, „BB Trade“ a.d. Žitište, „Senta – promet“ a.d. Senta, „Medius“ d.o.o. Nova Pazova, „Europrom“ d.o.o. Valjevo, „VP – Dima“ d.o.o. Velika Plana, „Kastrum“ d.o.o. Petrovac na Mlavi, „Styline“ d.o.o. Požarevac, „Morava“ d.o.o. Kragujevac, „Tekijanka“ d.o.o. Tekija, „Metalac Proleter“ a.d. Gornji Milanovac i „Leon Conditors“ d.o.o. Vranje.

     

    Preduzetnici sa teritorije Srednjobanatskog okruga na ZRBIZNET-u imaće priliku da se povežu sa DTL-om i da upoznaju njihove članice.

     

    Zainteresovani se mogu prijaviti za učešće na sajmu Uniji poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina na telefon 023/533-730 ili emailom na zrbiznet@gmail.com

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija