• ZRBIZNET: Prilika za izlagače da razmene iskustva i unaprede poslovanje

    Privredna manifestacija „Zrbiznet“, koja se održava pod parolom „Pokreni se!“ ove godine biće održana od 20. do 22. septembra u Hali sportova „Medison“, najavila je Regionalna privredna komora Zrenjanin koja je, uz Grad Zrenjanin, Uniju poslodavaca Srbije – Poslodavce Zrenjanina i Opšte udruženje preduzetnika, i organizator ovog događaja.   Sajam „Zrbiznet“ je osmišljen da okupi preduzetnike i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRBIZNET: Prilika za izlagače da razmene iskustva i unaprede poslovanje

    Privredna manifestacija „Zrbiznet“, koja se održava pod parolom „Pokreni se!“ ove godine biće održana od 20. do 22. septembra u Hali sportova „Medison“, najavila je Regionalna privredna komora Zrenjanin koja je, uz Grad Zrenjanin, Uniju poslodavaca Srbije – Poslodavce Zrenjanina i Opšte udruženje preduzetnika, i organizator ovog događaja.

     

    Sajam „Zrbiznet“ je osmišljen da okupi preduzetnike i privrednike sa teritorije Srbije, ali i iz drugih zemalja iz regiona, kao i da pospeši komunikaciju između privrednih subjekata, odnosno da stvori nove poslovne kontakte.

     

    Na ovom privrednom skupu kompanije će imati mogućnost da se predstave, upoznaju i povežu sa drugim kompanijama, ali i sa određenim institucijama, kao i da se edukuju iz raznih oblasti.

     

    S obzirom na to da je sajam međunarodnog karaktera, „Zrbiznet“ je prilika za sve izlagače sa domaćeg tržišta da novim idejama i investicijama, a u saradnji sa privrednicima iz regiona, unaprede svoje poslovanje, otvore nova radna mesta, razmene znanja i steknu iskustva za dinamičniji ekonomski razvoj regiona.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija