• ZRBIZNET ORGANIZUJE IZLOŽBU ZANATLIJA

    ZRENJANIN – U okviru manifestacije ZRBIZNET, koja će biti održana 29. i 30. septembra u Hali Medison, organizovaće se i izložba lokalnih zanatlija. Želja organizatora, Unije poslodavaca Zrenjanin, je da da svoj doprinos očuvanju zanatske delatnosti i da Zrenjanincima i gostima manifestacije predstavi vrhunske majstore iz raznih oblasti.     Posetioci će tako moći da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRBIZNET ORGANIZUJE IZLOŽBU ZANATLIJA

    ZRENJANIN – U okviru manifestacije ZRBIZNET, koja će biti održana 29. i 30. septembra u Hali Medison, organizovaće se i izložba lokalnih zanatlija. Želja organizatora, Unije poslodavaca Zrenjanin, je da da svoj doprinos očuvanju zanatske delatnosti i da Zrenjanincima i gostima manifestacije predstavi vrhunske majstore iz raznih oblasti.

     

    zrbiznet zanatlija
    ZRBIZNET će biti održan u Hali „Medison“

     

    Posetioci će tako moći da vide kako se pletu čarape, kako se štampaju majice, prave suveniri i drugi razni proizvodi.

     

    Uporedo sa ovom izložbom, u okviru manifestacije ZRBIZNET, posetioci će moći da prisustvuju promociji vozila auto centara, kao i da ostvare direktan kontakt sa privrednicima i preduzećima svog regiona i time ostvare šansu za zapošljavanje.

     

    Sva ova dešavanja treba da rezultiraju ostvarivanjem novih poslovnih saradnji i novih kontakata.

    U jednom delu Karađorđevog parka biće predstavljena i turistička i ugostiteljska ponuda našeg grada.

     

    Cilj manifestacije nije samo povezivanje preduzetnika i preduzeća, već i direktno obraćanje potrošačima i korisnicima koji predstavljaju srž jake i razvijene privrede, stoga Vas pozivamo da nam se pridružite 29. i 30. septembra, poručuju organizatori ZRBIZNET-a.

     

    Generalni pokrovitelj manifestacije ZRBIZNET je trgovinski lanac DTL, partneri su OTP banka i UNIQA osiguranje a prijatelj manifestacije je Societe Generale banka.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. „…organizovaće se i izložba lokalnih zanatlija.“
      BIĆE, NADAM SE, MLADIH, STARIH, PLAVIH, CRNIH, NISKIH, VISOKIH….!!!
      BLAGO NAMA!
      Pozdrav iz Elemira!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]