Ekonomija

ZGRADA OD POLA MILIONA EVRA

ZRENJANIN – Čitaoce portala „Zrenjaninski“ privukla je pre mesec dana informacija o sudbini zdanja poznatijeg u javnosti kao „Bitevićev hotel“. Zgrada u samom centru grada,još nije dobila svoju namenu iako je sagrađena sad već daleke 2000. godine.

Nedovršeni hotel u centru grada
Nedovršeni hotel u centru grada

Objekat je i dalje u vlasništvu porodice Bitević, odnosno vlasnik joj je Milan,sin Anđelka Bitevića. Objekat predviđen da bude hotel nije završen a po svemu sudeći,, sadašnji vlasnik ga i neće završavati s obzirom da ga je ponudio na prodaju.

-Objekat jeste prvobitno zamišljen kao hotel, ali to ne mora da bude, kaže za portal „Zrenjaninski“ Milan Bitević. – Može da bude i,na primer, fakultet, ili stambeno- poslovni objekat s obzirom da ima pet spratova.Površina objekta je, inače, 2812 kvadrata i sastoji se od 26 soba, 7 apartmana i 6 kancelarija, dodaje Bitević.

Nezavršeni objekat nudi se po ceni od 500 000 evra. Bitević kaže da pravih kupaca zasada nema. – Interesuju se, ali ništa ozbiljno. Mislim da  objekat ima potencijala i da bi mogao da ukrasi ovaj deo grada, naravno, kada bi se završio u potpunosti.Cena možda izgleda velika, ali nije fiksna a i kad se pogleda kvadratura, i sve ostalo mislim, da nije ni previsoka, ističe Bitević.

Podeli članak
sinovoz
FAM