• ŽELITE LI STAN U CENTRU, EVO PRILIKE DA GA KUPITE (FOTO)

    Agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com u ovonedeljnoj rubrici „Tržište nekretnina“ vašoj pažnji preporučuju specijalnu ponudu – dvosoban stan sa centralnim grejanjem u novijoj zgradi, u samom centru grada, u pešačkoj zoni. Na ovoj lokaciji se veoma retko pojavljuju stanovi za prodaju. Čak i kad se to dogodi, uglavnom su u pitanju salonski, stariji objekti. Stan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ŽELITE LI STAN U CENTRU, EVO PRILIKE DA GA KUPITE (FOTO)

    Agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com u ovonedeljnoj rubrici „Tržište nekretnina“ vašoj pažnji preporučuju specijalnu ponudu – dvosoban stan sa centralnim grejanjem u novijoj zgradi, u samom centru grada, u pešačkoj zoni.

    Na ovoj lokaciji se veoma retko pojavljuju stanovi za prodaju. Čak i kad se to dogodi, uglavnom su u pitanju salonski, stariji objekti.

    Stan u novijoj zgradi ima 59 kvadrata i uknjižen je. Stan ima jednu spavaću sobu, veliku lepu dnevnu sobu sa trpezarijom, odvojenu kuhinju u kojoj ima prozor – odnosno prirodnu ventilaciju.

    Pod je klasičan hrastov parket.

    Stan je na drugom spratu, zgrada je bez lifta. Važno je napomenuti da nije u pitanju poslednji sprat i nije potkrovlje.

    Cena stana je izuzetno povoljna – 31.000 evra.

    Za više infomracija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciju „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 555 i 064 175 69 84.

    Posetite sajt gsigma.rs

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]