• ŽELEZNICE SRBIJE PRODAJU FUDBALSKI STADION U ZRENJANINU!

    ZRENJANIN – „Železnice Srbije“ planiraju da ove godine prodaju stadion Železničkog fudbalskog kluba „Banat“, koji se nalazi u blizini Opšte bolnice „Đorđe Joanović“, kao i sve prateće objekte na stadionu.     Takođe, od imovine koju „Železnice Srbije“ imaju u Zrenjaninu, plan je da se proda i magacin na potezu zvanom Fabrika stanica. Trenutno se na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ŽELEZNICE SRBIJE PRODAJU FUDBALSKI STADION U ZRENJANINU!

    ZRENJANIN – „Železnice Srbije“ planiraju da ove godine prodaju stadion Železničkog fudbalskog kluba „Banat“, koji se nalazi u blizini Opšte bolnice „Đorđe Joanović“, kao i sve prateće objekte na stadionu.

     

    fudbalski-stadion
    Stadion ŽFK Banat

     

    Takođe, od imovine koju „Železnice Srbije“ imaju u Zrenjaninu, plan je da se proda i magacin na potezu zvanom Fabrika stanica. Trenutno se na tenderu traži najpovoljniji ponuđač za procenu vrednosti nekretnina.

     

    Na fudbalskom stadionu se nalaze kafana i dve garaže, s tim da je jedna garaža trenutno u funkciji poljskog toaleta, piše na sajtu „Železnica Srbije“.

     

    Stadion je, inače, građen tridesetih godina prošlog veka, i uvek je bio u funkciji železnice i njenih fudbalera. Klub postoji od 1922. godine, trenutno se takmiči u A ligi Fudbalskog saveza grada.

     

    Najveće uspehe klub je postizao šezdesetih godina prošlog veka, a najviši rang takmičenja mu je bio četvrta liga. Odlične rezultate postizao je i u nekada vrlo dobro rangiranom kupu železničara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija