• ZAVRŠENA GRADNJA OBJEKTA KOMPANIJE „LIDL“ U ZRENJANINU

    ZRENJANIN – Objekat kompanije „Lidl“ u Zrenjaninu u potpunosti je završen, ali njegovo otvaranje neće biti pre 2018. godine, saopštavaju iz sektora za korporativne komunikacije „Lidl Srbija“.     Izgradnja „Lidl“ prodavnice u Zrenjaninu, u ulici Beogradska bb, je završena. Površina objekta iznosi oko 2.500 kvadratnih metara, bruto. Međutim, bez obzira na to što je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZAVRŠENA GRADNJA OBJEKTA KOMPANIJE „LIDL“ U ZRENJANINU

    ZRENJANIN – Objekat kompanije „Lidl“ u Zrenjaninu u potpunosti je završen, ali njegovo otvaranje neće biti pre 2018. godine, saopštavaju iz sektora za korporativne komunikacije „Lidl Srbija“.

     

    lidl
    Lidl prodavnica u Zrenjaninu

     

    Izgradnja „Lidl“ prodavnice u Zrenjaninu, u ulici Beogradska bb, je završena. Površina objekta iznosi oko 2.500 kvadratnih metara, bruto. Međutim, bez obzira na to što je gradnja na lokaciji završena, nijedan „Lidl“ objekat neće biti otvoren pre 2018. godine“, navodi se u kratkom saopštenju ove kompanije, prosleđenom portalu zrenjaninski.com.

     

    Ono što je uočljivo, ispred objekta ima parkiranih automobila, što ukazuje da se unutra nešto ipak radi, a neki naši sugrađani tvrde da je već počelo unošenje robe, one sa dužim rokovima trajanja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija