Ekonomija YSLAJDER

ZAVIRILI SMO U UNUTRAŠNJOST OVE PROPALE FIRME (FOTO)

Trgovinsko preduzeće Banat

ZRENJANIN – Upravne prostorije nekadašnjeg Trgovinskog preduzeća „Banat“, magacini i druge pomoćne prostorije u Gundulićevoj ulici, na prodaju se oglašavaju poslednjih nekoliko godina. Kupaca, zasad, nema.

 

firme

 

Objekti u strogom centru grada, posle nekoliko finansijskih transakcija, u vlasništvu su jedne od firmi Petra Matijevića.

 

Zahvaljujući jednom otvorenom prozoru, možete videti kako deo prostora izgleda danas. Nekim čudom, preživela su i tapacirana vrata – nekadašnji modni hit poslovnog prostora društvenog sektora.

 

Zanimljivo je da, iako otvoren davne 2009. godine, stečaj u ovom nekadašnjem trgovinskom gigantu, nosiocu društvenog snabdevanja (tako se to nekad zvalo), sa više od 100 prodajnih objekata, još traje.

 

firme

 

Stečajni upravnik u TP „Banat“ je Ružica Mikloš. Na pitanje zašto stečaj još nije okončan, Mikloš je odgovorila da je za sve informacije nadležna Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

 

Bivši zaposleni u TP „Banat“ nedavno su preko suda, posle višegodišnjeg trajanja postupka, dobili rešenje kojim imaju pravo na nadoknadu materijalne – nematerijalne štete.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.