• ZAVIRILI SMO U UNUTRAŠNJOST OVE PROPALE FIRME (FOTO)

    ZRENJANIN – Upravne prostorije nekadašnjeg Trgovinskog preduzeća „Banat“, magacini i druge pomoćne prostorije u Gundulićevoj ulici, na prodaju se oglašavaju poslednjih nekoliko godina. Kupaca, zasad, nema.     Objekti u strogom centru grada, posle nekoliko finansijskih transakcija, u vlasništvu su jedne od firmi Petra Matijevića.   Zahvaljujući jednom otvorenom prozoru, možete videti kako deo prostora […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZAVIRILI SMO U UNUTRAŠNJOST OVE PROPALE FIRME (FOTO)

    ZRENJANIN – Upravne prostorije nekadašnjeg Trgovinskog preduzeća „Banat“, magacini i druge pomoćne prostorije u Gundulićevoj ulici, na prodaju se oglašavaju poslednjih nekoliko godina. Kupaca, zasad, nema.

     

    firme

     

    Objekti u strogom centru grada, posle nekoliko finansijskih transakcija, u vlasništvu su jedne od firmi Petra Matijevića.

     

    Zahvaljujući jednom otvorenom prozoru, možete videti kako deo prostora izgleda danas. Nekim čudom, preživela su i tapacirana vrata – nekadašnji modni hit poslovnog prostora društvenog sektora.

     

    Zanimljivo je da, iako otvoren davne 2009. godine, stečaj u ovom nekadašnjem trgovinskom gigantu, nosiocu društvenog snabdevanja (tako se to nekad zvalo), sa više od 100 prodajnih objekata, još traje.

     

    firme

     

    Stečajni upravnik u TP „Banat“ je Ružica Mikloš. Na pitanje zašto stečaj još nije okončan, Mikloš je odgovorila da je za sve informacije nadležna Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

     

    Bivši zaposleni u TP „Banat“ nedavno su preko suda, posle višegodišnjeg trajanja postupka, dobili rešenje kojim imaju pravo na nadoknadu materijalne – nematerijalne štete.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija