• Zarade manje od republičkog proseka

    ZRENJANIN – Prosečna neto zarada, isplaćena u februaru ove godine u Srednjobanatskom okrugu, iznosi 38,5 dinara, saopšteno je iz zrenjaninske Regionalne privredne komore. Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u istom periodu na republičkom nivou iznosi 42,7 dinara. Prosečno isplaćena neto zarada po zaposlenom u Srednjobanatskom okrugu bila je najveća u gradu Zrenjaninu, gde […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najniža zarada u Žitištu
    Najniža zarada u Žitištu

    ZRENJANIN – Prosečna neto zarada, isplaćena u februaru ove godine u Srednjobanatskom okrugu, iznosi 38,5 dinara, saopšteno je iz zrenjaninske Regionalne privredne komore. Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u istom periodu na republičkom nivou iznosi 42,7 dinara.

    Prosečno isplaćena neto zarada po zaposlenom u Srednjobanatskom okrugu bila je najveća u gradu Zrenjaninu, gde je za 4,5 odsto manja od republičkog proseka, dok je najniža ostvarena u opštini Žitište, koja za republičkim prosekom „kaska“ za 31,2 odsto.

    U izveštaju se upozorava na zabrinjavajuću činjenicu da sve tri opštine u srednjobanatskom regionu, izuzev grada Zrenjanina i opštine Novi Bečej u februaru ostvaruju neto zaradu po stanovniku ispod 50 odsto republičkog proseka.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija