• ZAPOŠLJAVANJE: Osim ovde, Zrenjanincima nude posao i u inostranstvu

    Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Poslodavac „Šinvoz“ DOO Zrenjanin zapošljava dva tehnologa za zavarivanje, sa dve godine radnog iskustva. Ista firma traži i 10 bravara i 10 univerzalnih zavarivača, dva metalofarbara-lakirera, kao i pet tehničara obrade metala na mašinama sa numeričkim […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZAPOŠLJAVANJE: Osim ovde, Zrenjanincima nude posao i u inostranstvu

    Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Poslodavac „Šinvoz“ DOO Zrenjanin zapošljava dva tehnologa za zavarivanje, sa dve godine radnog iskustva. Ista firma traži i 10 bravara i 10 univerzalnih zavarivača, dva metalofarbara-lakirera, kao i pet tehničara obrade metala na mašinama sa numeričkim upravljanjem. Poslovi su na određeno vreme. „Šinvoz“ traži i dva diplomirana inženjera za proizvodno mašinstvo, sa najmanje pet godina radnog iskustva.

     

    DOO „Jugo“ Zrenjanin traži diplomiranog pravnika, na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Isti poslodavac zapošljava i tehničara drumskog saobraćaja – radnika na tehničkom pregledu, sa radnim iskustvom od najmanje 12 meseci. Ovoj firmi potreban je i automehaničar – radnik na tehničkom pregledu, sa radnim iskustvom od jedne godine, a posao je na neodređeno vreme.

     

    „Agrorit“ DOO Melenci oglasio je potrebu za zapošljavanjem 10 vozača teretnjaka, sa vozačkim dozvolama C i E kategorije. Posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 063 501 650.

     

    „Novares Serbia“ DOO Zrenjanin zapošljava 20 radnika u proizvodnji za mašinom za brizganje plastike. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 315 02 81.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ zapošljava tri doktora medicine, kao i vozača u Hitnoj medicinskoj pomoći, na određeno vreme do šest meseci.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem dvoje spremača – spremačica prostorija, na određeno vreme.

     

    Poslodavac „Youffy Health and Nursing services“ Doha, Katar, traži veći broj stručnjaka za medicinsku negu. U obzir dolaze kandidati sa prvim stepenom fakultetskog obrazovanja od najmanje tri godine, potrebna je i licenca, znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računaru, kao i dve godine radnog iskustva u medicinskom okruženju. Dodatne informacije o konkursu kandidati mogu dobiti u zrenjaninskoj filijali NSZ, ili na telefon 011 24 16 836.

     

    DOO „Neimar“ Zrenjanin zapošljava dva pomoćna radnika u proizvodnji. Mesto rada je Zrenjanina, posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem na telefon 063 10 23 007.

     

    „B&K family“ DOO Zrenjanin traži inženjera saobraćaja na neodređeno vreme, kao i tehničara drumskog saobraćaja, takođe na neodređeno vreme. Isti poslodavac na neodređeno vreme zapošljava i dva vozača traktora. Potrebni su im, ali za rad na neodređeno vreme, dvojica knjigovođa – administrativnih radnika, kao i šest vozača u međunarodnom transportu. Kontakt telefon je 066 074 563.

     

    „Delhaize Serbia“ zapošljava magacionera, a mesto rada je Zrenjanin. Posao je na određeno vreme. Javljanje kandidata na telefon 023 531 967.

     

    „Institut znanja“ DOO Zrenjanin traži koordinatora. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija