Ekonomija

Zapošljavaju Farkaš travel, picerija Verona i drugi poslodavci

oglasi za posao

„Farkaš travel“ DOO Zrenjanin zapošljava domaćicu, sa zadatkom pripremanja hrane i održavanja higijene u prostorijama poslodavca. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 24. januara. Kontakt telefon je 310 00 30.

 

Picerija „Verona“ traži radnika – radnicu za rad u piceriji, za pomaganje u pripremi pica. Mesto rada je u Zrenjaninu, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 534 591.

 

Medicinska škola Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme dva nastavnika ginekologije sa negom, sa 15 posto radnog vremena. Istoj školi potrebni su i dva nastavnika akušerstva sa negom, na određeno vreme, sa 27,14 posto radnog vremena. Oglas je otvoren i za nastavnika infektologije sa negom i nastavnika zdravstvene nege.

 

SFKS „Lokna“ Zrenjanin traži frizera za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 1235 934.

 

„Agrounija“ DOO Zrenjanin zapošljava vozača C kategorije i magacionera za rad u Zrenjaninu. Potrebno je radno iskustvo od najmanje godinu dana. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon je 069 354 98 51.

 

DOO „Trenč“ Zrenjanin zapošljava 10 pomoćnih građevinskih radnika. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 525 688.

 

Posao za 10 radnika u proizvodnji

 

DOO za proizvodnju „Temid“ Pančevo traži 10 radnika u proizvodnji. Kontakt telefon je 064 992 57 00 a posao je na određeno vreme.

 

SBT „Artcool“ je oglasio potrebu za zapošljavanjem dva servisera klima uređaja na neodređeno vreme i dva servisera za stručnu praksu.

 

Poslodavac „Prva linija“ DOO Zrenjanin zapošljava 30 štoperki, pomoćnih radnika i krojača. Posao je na neodređeno vreme.

 

Poslodavac „Ranđelović – gradnja“ Novi Bečej zapošljava dva mašinska inženjera za proizvodno mašinstvo, tri KV stolara, tri KV tesara i tri livca kalupara. Svi poslovi su na neodređeno vreme.

 

Još oglasa možete PROČITATI OVDE. 

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM