Ekonomija

Zapošljavaju Banja Rusanda, Opšta bolnica, Petrohemija i mnogi drugi

oglasi za posao

Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Danas je poslednji rok za prijavljivanje na oglas Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci, koja traži pet viših fizioterapeuta, četiri fizioterapeutska tehničara, jednog radnog terapeuta, šest medicinskih sestara – tehničara i jednu spremačicu. Kontakt telefon za dodatne informacije 063 223 066.

 

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin traži dva doktora medicine za rad na određeno vreme na odeljenju za zbrinjavanje i prijem urgentnih stanja. Oglas je otvoren do 16. decembra.

 

Osnovna škola „Servo Mihalj“ Zrenjanin objavila  je oglas za zapošljavanje nastavnika fizike na određeno vreme sa 70 posto radnog vremena, za nastavu na mađarskom jeziku. Ista škola traži i nastavnika engleskog jezika, na određeno vreme, sa 55 posto radnog vremena, za rad u srpskim odeljenjima.

 

„Manpower“ DOO Beograd traži 20 operatera za rad na mašini u proizvodnji. Radno mesto je u kompaniji „Essex“ u Zrenjaninu, a posao je na određeno vreme.

 

„Inex plus“ DOO Zemun zapošljava pet čistača prostorija za rad u prodajnom objektu DIS u Zrenjaninu. Pet čistača prostorija zapošljava i poslodavac „Soko 023 sigurnost“ Zrenjanin, ali na neodređeno vreme.

 

Zavod za javno zdravlje Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem laboratorijskog tehničara, na određeno vreme. Oglas je otvoren do 15. decembra.

 

DOO za proizvodnju „Temid“ Pančevo traži 10 radnika za rad u pogonu u Zrenjaninu, a profil traženih zanimanja su bravari, elektrozavarivači, mehaničari i mašinisti.

 

DOO „Trenč“ zapošljava 10 pomoćnih građevinskih radnika, tesara i armirača. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

 

HIP „Petrohemija“ DOO Pančevo traži diplomiranog mašinskog inženjera za rad u fabrici u Elemiru. Posao je na određeno vreme, a obezbeđen je prevoz na relaciji Zrenjanin – Elemir.

 

„Pop trade“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem tri elektroinstalatera, na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 55 10 228.

 

Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM