• Zapošljava „Van Drunen Farms“, i Opština Sečanj objavila konkurs

    Kompanija „Van Drunen Farms Evropa“ d.o.o. iz Banatskog Karađorđeva zapošljava mašinbravara.   Traženi obrazovni profil kandidata je srednja stručna sprema mašinskog ili metalskog smera. Potrebno je i radno iskustvo, najmanje dve godine. Posebna znanja i veštine koji se traže jesu ukrajanje cevi i elektrolučno zavarivanje.   Mesto rada je Banatsko Karađorđevo.   Više informacija zainteresovani […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zapošljava „Van Drunen Farms“, i Opština Sečanj objavila konkurs

    Kompanija „Van Drunen Farms Evropa“ d.o.o. iz Banatskog Karađorđeva zapošljava mašinbravara.

     

    Traženi obrazovni profil kandidata je srednja stručna sprema mašinskog ili metalskog smera. Potrebno je i radno iskustvo, najmanje dve godine. Posebna znanja i veštine koji se traže jesu ukrajanje cevi i elektrolučno zavarivanje.

     

    Mesto rada je Banatsko Karađorđevo.

     

    Više informacija zainteresovani mogu da dobiju u kompaniji „Van Drunen Farms“ ili u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Pročitajte još: Muško – ženski frizerski salon „BeautyBoxZr“ raspisao oglas za posao

     

    Opština Sečanj objavila je javni konkurs za popunjavanje dva radna mesta u Opštinskoj upravi, za rad na neodređeno vreme.

     

    Konkurs je raspisan za radno mesto savetnika u imovinsko-pravnim poslovima, zvanje savetnik. Uslovi za kandidate su stečeno visoko obrazovanje na osnovnim akademskim studijama pravnih nauka u obimu od najmanje 240 ESPB, master akademskim studijama, master strukovnim studijama, specijalističkim akademskim studijama, specijalističkim strukovnim studijama, odnosno na osnovnim studijama u trajanju od najmanje četiri godine ili specijalističkim studijama na fakultetu. Traži se i položen državni stručni ispit, najmanje tri godine radnog iskustva u struci i poznavanje rada na računaru (MS Office paket i internet).

     

    Drugo radno mesto je viši referent u poslovima blagajne i fizičke kulture.

     

    Mogu konkurisati kandidati koji imaju diplomu srednjeg obrazovanja u četvorogodišnjem trajanju, položen državni stručni ispit i najmanje tri godina radnog iskustva u struci. Potrebno je i poznavanje rada na računaru (MS Office paket i internet).

     

    Pročitajte još: PG „Sarvak“ traži radnike u proizvodnji, posao je za stalno

     

    Aktuelna ponuda poslova redovno se ažurira u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija