Ekonomija Vesti Zrenjanin

Zapošljava „Van Drunen Farms“, i Opština Sečanj objavila konkurs

telekom srbija nudi posao

Kompanija „Van Drunen Farms Evropa“ d.o.o. iz Banatskog Karađorđeva zapošljava mašinbravara.

 

Traženi obrazovni profil kandidata je srednja stručna sprema mašinskog ili metalskog smera. Potrebno je i radno iskustvo, najmanje dve godine. Posebna znanja i veštine koji se traže jesu ukrajanje cevi i elektrolučno zavarivanje.

 

Mesto rada je Banatsko Karađorđevo.

 

Više informacija zainteresovani mogu da dobiju u kompaniji „Van Drunen Farms“ ili u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Pročitajte još: Muško – ženski frizerski salon „BeautyBoxZr“ raspisao oglas za posao

 

Opština Sečanj objavila je javni konkurs za popunjavanje dva radna mesta u Opštinskoj upravi, za rad na neodređeno vreme.

 

Konkurs je raspisan za radno mesto savetnika u imovinsko-pravnim poslovima, zvanje savetnik. Uslovi za kandidate su stečeno visoko obrazovanje na osnovnim akademskim studijama pravnih nauka u obimu od najmanje 240 ESPB, master akademskim studijama, master strukovnim studijama, specijalističkim akademskim studijama, specijalističkim strukovnim studijama, odnosno na osnovnim studijama u trajanju od najmanje četiri godine ili specijalističkim studijama na fakultetu. Traži se i položen državni stručni ispit, najmanje tri godine radnog iskustva u struci i poznavanje rada na računaru (MS Office paket i internet).

 

Drugo radno mesto je viši referent u poslovima blagajne i fizičke kulture.

 

Mogu konkurisati kandidati koji imaju diplomu srednjeg obrazovanja u četvorogodišnjem trajanju, položen državni stručni ispit i najmanje tri godina radnog iskustva u struci. Potrebno je i poznavanje rada na računaru (MS Office paket i internet).

 

Pročitajte još: PG „Sarvak“ traži radnike u proizvodnji, posao je za stalno

 

Aktuelna ponuda poslova redovno se ažurira u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM