• Zanimljivi poslovni prostori koji su povezani sa razrađenim biznisom

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje izdvajamo jednu posebnu ponudu.   Reč je o vrlo zanimljivim poslovnim prostorima koji su povezani sa potpuno razrađenim biznisom.   Svaki pojedinačno veoma je prepoznatljiv i u gradu ali i šire, ali su njihovi vlasnici uglavnom otišli u zasluženu penziju i zato su poslovni prostor […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zanimljivi poslovni prostori koji su povezani sa razrađenim biznisom

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje izdvajamo jednu posebnu ponudu.

     

    Reč je o vrlo zanimljivim poslovnim prostorima koji su povezani sa potpuno razrađenim biznisom.

     

    Svaki pojedinačno veoma je prepoznatljiv i u gradu ali i šire, ali su njihovi vlasnici uglavnom otišli u zasluženu penziju i zato su poslovni prostor oglasili za prodaju.

     

    Ovi prostori su odlično pozicionirani, biznis koji je u njima obavljan postizao je vrlo dobre rezultate ali, kao i sve drugo u životu, sada ti prostori, pored novih vlasnika, traže i nove ideje.

     

    Tako se na prodaju nudi zgrada bivše Kapetanije. Na odličnom mestu, pored prelepog gradskog jezera, u samom centru grada…

     

    Takođe, za prodaju je oglašena i Vila Filadelfija, prostor opremljen za smeštaj gostiju i turista, na odličnom mestu, u samom centru grada.

     

    Na prodaju se nudi i kafe bar „Papagaj“, omiljeno sastajalište Zrenjaninaca, takođe u širem centru grada.

     

    Ovi poslovni prostori u vrlo dobrom su stanju.

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]