Ekonomija Vesti Zrenjanin

Zainteresovani za posao u kompaniji “Aptiv” mogu doći na razgovor

aptiv posao

Svi oni koji su bili sprečeni da prethodne dve nedelje prisustvuju “Otvorenim vratima”, koje u Zrenjaninu organizuje kompanija Aptiv, moći će to da učine u ponedeljak, 18. marta, od 10 sati. Zainteresovani za rad imaće priliku da čuju sve informacije o kompaniji, kao i da se prijave za posao. Razgovor će biti organizovan u prostorijama Gradske stambene agencije, u Gimnazijskoj ulici 7, u Zrenjaninu.

 

Ko je Aptiv?

 

Aptiv je tehnološka kompanija koja integriše bezbedna, ekološka i bolje povezana rešenja za automobilsku industriju. Na globalnom nivou kompanija Aptiv broji 160.000 zaposlenih od čega je 18.600 inženjera, u 109 proizvodnih fabrika i 15 tehničkih centara u 44 zemlje širom sveta.

 

Šta proizvodi?

 

Kompanija „Aptiv Mobility Services“ d.o.o. u Novom Sadu proizvodi električne instalacije za putnička vozila različitih proizvođača automobila širom Evrope. Fabrika se nalazi u Novom Sadu, u radnoj zoni Sever II, Privrednikova 20.

 

Koje profile traži?

 

Kompanija ima potrebu za zapošljavanjem operatera odnosno radnika u proizvodnji. Kandidati ne moraju biti na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje da bi došli na razgovor za posao.

 

aptiv posao

 

Radite u dinamičnoj atmosferi

 

Aptiv ulaže u svoje zaposlene, omogućavajući im stalno usavršavanje tehničkih veština. Aptiv nudi konkurentne radne uslove i dinamičnu radnu atmosferu.

 

“Svaki naš zaposleni prolazi višednevni trening u našem Trening centru. Trening sadrži zadatke i informacije sa kojima će se novi zaposleni susretati tokom rada. Takođe, kompanija je za sve svoje zaposlene organizovala prevoz od mesta prebivališta do mesta rada i nazad. Tu je i moderno opremljena kantina sa pekarskim i toplim obrocima po veoma niskim cenama. Naši zaposleni imaju priliku da rade u tehnološki razvijenom i opremljenom prostoru sa najnovijom opremom”, poručuju iz kompanije Aptiv.

 

Aptiv nudi petodnevnu radnu nedelju i rad u tri smene. Ukoliko postoji potreba klijenata za radnim subotama, kompanija vrednuje svaki prekovremeni sat zaposlenih koji se evidentiraju i isplaćuju na mesečnom nivou.

 

Pogodnosti za zaposlene

 

„Mi smo kompanija koja brine i o deci naših zaposlenih omogućavajući im da Novu godinu provedu igrajući se sa našim paketićima. Vodimo računa i o našim damama pa ih obradujemo poklon vaučerom za 8. mart. Brinemo o zdravlju zaposlenih i organizujemo besplatne preglede zaposlenih. Imamo i ambulantu koja omogućava da naši zaposleni imaju izabranog lekara u krugu fabrike. Tako mogu da izbegnu gužvu, zakazivanje i čekanje u redovnim domovima zdravlja“, kažu u kompaniji.

 

„Otvoreni smo za zapošljavanje osoba sa invaliditetom kojima omogućavamo dodatne dane godišnjeg odmora, a naši zaposleni dva puta u toku godine imaju mogućnost da se takmiče na sportskim igrama finansiranim od strane kompanije. Aptiv Novi Sad ima potpisan veliki broj ugovora koji omogućavaju popuste na kupovinu robe i usluga široke potrošnje“, kažu u kompaniji.

 

aptiv posao

 

Program preporuke

 

Aptiv program preporuke omogućava zaposlenima koji preporuče kandidata, koji ostanu u kompaniji najmanje 3 meseca, da budu finansijski nagrađeni po svakom preporučenom kandidatu. Neki od zaposlenih dobili su preko 20.000 dinara u jednom mesecu samo na osnovu ovog programa.

 

Ukoliko niste u mogućnosti da posetite program „Otvorena vrata“, svoju biografiju možete poslati na aptivposao@aptiv.com

 

Sve informacije o zaposlenju mogu se dobiti na telefon 060/ 889 25 34.

 

Podeli članak

3 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Najgora firma u Srbiji,plata 30 000 dinara,svaki mesec traže razlog i odbijaju od plate 20-30%,maltretiranje na poslu i loši uslovi rada,firma za očajnike i one koji nemaju kuda,poslednje utočište i srpski Aušvic radni logor.

sinovoz
FAM