• Zainteresovani za posao u kompaniji „Aptiv“ mogu doći na razgovor

    Svi oni koji su bili sprečeni da prethodne dve nedelje prisustvuju „Otvorenim vratima“, koje u Zrenjaninu organizuje kompanija Aptiv, moći će to da učine u ponedeljak, 18. marta, od 10 sati. Zainteresovani za rad imaće priliku da čuju sve informacije o kompaniji, kao i da se prijave za posao. Razgovor će biti organizovan u prostorijama […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zainteresovani za posao u kompaniji „Aptiv“ mogu doći na razgovor

    Svi oni koji su bili sprečeni da prethodne dve nedelje prisustvuju „Otvorenim vratima“, koje u Zrenjaninu organizuje kompanija Aptiv, moći će to da učine u ponedeljak, 18. marta, od 10 sati. Zainteresovani za rad imaće priliku da čuju sve informacije o kompaniji, kao i da se prijave za posao. Razgovor će biti organizovan u prostorijama Gradske stambene agencije, u Gimnazijskoj ulici 7, u Zrenjaninu.

     

    Ko je Aptiv?

     

    Aptiv je tehnološka kompanija koja integriše bezbedna, ekološka i bolje povezana rešenja za automobilsku industriju. Na globalnom nivou kompanija Aptiv broji 160.000 zaposlenih od čega je 18.600 inženjera, u 109 proizvodnih fabrika i 15 tehničkih centara u 44 zemlje širom sveta.

     

    Šta proizvodi?

     

    Kompanija „Aptiv Mobility Services“ d.o.o. u Novom Sadu proizvodi električne instalacije za putnička vozila različitih proizvođača automobila širom Evrope. Fabrika se nalazi u Novom Sadu, u radnoj zoni Sever II, Privrednikova 20.

     

    Koje profile traži?

     

    Kompanija ima potrebu za zapošljavanjem operatera odnosno radnika u proizvodnji. Kandidati ne moraju biti na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje da bi došli na razgovor za posao.

     

    aptiv posao

     

    Radite u dinamičnoj atmosferi

     

    Aptiv ulaže u svoje zaposlene, omogućavajući im stalno usavršavanje tehničkih veština. Aptiv nudi konkurentne radne uslove i dinamičnu radnu atmosferu.

     

    „Svaki naš zaposleni prolazi višednevni trening u našem Trening centru. Trening sadrži zadatke i informacije sa kojima će se novi zaposleni susretati tokom rada. Takođe, kompanija je za sve svoje zaposlene organizovala prevoz od mesta prebivališta do mesta rada i nazad. Tu je i moderno opremljena kantina sa pekarskim i toplim obrocima po veoma niskim cenama. Naši zaposleni imaju priliku da rade u tehnološki razvijenom i opremljenom prostoru sa najnovijom opremom“, poručuju iz kompanije Aptiv.

     

    Aptiv nudi petodnevnu radnu nedelju i rad u tri smene. Ukoliko postoji potreba klijenata za radnim subotama, kompanija vrednuje svaki prekovremeni sat zaposlenih koji se evidentiraju i isplaćuju na mesečnom nivou.

     

    Pogodnosti za zaposlene

     

    „Mi smo kompanija koja brine i o deci naših zaposlenih omogućavajući im da Novu godinu provedu igrajući se sa našim paketićima. Vodimo računa i o našim damama pa ih obradujemo poklon vaučerom za 8. mart. Brinemo o zdravlju zaposlenih i organizujemo besplatne preglede zaposlenih. Imamo i ambulantu koja omogućava da naši zaposleni imaju izabranog lekara u krugu fabrike. Tako mogu da izbegnu gužvu, zakazivanje i čekanje u redovnim domovima zdravlja“, kažu u kompaniji.

     

    „Otvoreni smo za zapošljavanje osoba sa invaliditetom kojima omogućavamo dodatne dane godišnjeg odmora, a naši zaposleni dva puta u toku godine imaju mogućnost da se takmiče na sportskim igrama finansiranim od strane kompanije. Aptiv Novi Sad ima potpisan veliki broj ugovora koji omogućavaju popuste na kupovinu robe i usluga široke potrošnje“, kažu u kompaniji.

     

    aptiv posao

     

    Program preporuke

     

    Aptiv program preporuke omogućava zaposlenima koji preporuče kandidata, koji ostanu u kompaniji najmanje 3 meseca, da budu finansijski nagrađeni po svakom preporučenom kandidatu. Neki od zaposlenih dobili su preko 20.000 dinara u jednom mesecu samo na osnovu ovog programa.

     

    Ukoliko niste u mogućnosti da posetite program „Otvorena vrata“, svoju biografiju možete poslati na aptivposao@aptiv.com

     

    Sve informacije o zaposlenju mogu se dobiti na telefon 060/ 889 25 34.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. Najgora firma u Srbiji,plata 30 000 dinara,svaki mesec traže razlog i odbijaju od plate 20-30%,maltretiranje na poslu i loši uslovi rada,firma za očajnike i one koji nemaju kuda,poslednje utočište i srpski Aušvic radni logor.

      1. zaitesova mije posao jasm iz zrenjainn ime čosovoč prezime HIsi skola sam ima osovno datom 28.05.1987 mozete na broj 0612855576

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija