• VUČIĆ OBEĆAO BRZE PUTEVE DO BEOGRADA I NOVOG SADA

    ZRENJANIN – Prilikom današnje posete Zrenjaninu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da država, u saradnji sa Pokrajinom i lokalnom samoupravom u Zrenjaninu, veoma brzo kreće u veliki poduhvat izgradnje brzih puteva Zrenjanin – Novi Sad u dužini od 50 kilometara i Zrenjanin – Beograd u dužini od 56 kilometara.     – U razgovoru […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VUČIĆ OBEĆAO BRZE PUTEVE DO BEOGRADA I NOVOG SADA

    ZRENJANIN – Prilikom današnje posete Zrenjaninu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da država, u saradnji sa Pokrajinom i lokalnom samoupravom u Zrenjaninu, veoma brzo kreće u veliki poduhvat izgradnje brzih puteva Zrenjanin – Novi Sad u dužini od 50 kilometara i Zrenjanin – Beograd u dužini od 56 kilometara.

     

    put Zrenjanin - Beograd

     

    – U razgovoru sa ovim divnim ljudima koji su me dočekali, obećao sam, videćete i pre nego što očekujete, ti putevi biće završeni – najavio je Vučić, ističući da je investicija vredna najmanje 200 miliona evra, i da će najveći teret podneti republička kasa.

     

    On je ocenio da je Banat do sada zaostajao za Sremom i Bačkom i da će se to u narednom periodu popraviti, posebno u pogledu srednjeg i severnog Banata, koji su najviše razvojno zaostajali za Beogradom, ali i drugim delovima Vojvodine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. To je obećao /slagao/ još 2012. godine. Tako da mu ne treba verovati. Da Srednji i Severni Banat zaostaju u razvoju, to je sigurno istina. A on verovatno nije upoznat za razloge toga. Trebalo bi da pita nekoga ko to zna, pa da mu bude jasno. Sve polazi od Naftagas-a i od odliva novca u državnu kasu po osnovu prihoda od nafte i gasa. Vrlo jednostavno, samo što to vlast u Beogradu neće da vidi. Ni Zrenjanin ni Kikinda nisu obeštećeni za tu svakodnevnu pljačku i siromašenje Banata. Kada to postave na svoje mesto, evo nama boljitka za grad i njegove građane. To je samo jedan deo priče, a ostalo leži u katastrofalnim privatizacijama onolikih preduzeća i giganata koji su u Jugoslaviji značili mnogo i činili naš grad i građane bogatim. U ovoj Srbiji mi smo sve siromašniji i bedniji. Tu zaista nisu čista posla!

    2. MOŽE BITI I NIJE LOŠE, ALI, U CELOM BANATU, U POGONU JE 1 I SL. „JEDNA“ LOKOMOTIVA ZA VUČU VOZOVA!!!
      IZ BEOGRADA ODREĐUJU, “ ‘OĆEL’ DA RADI U BORČI, ILI U FABRICI KAUČUKA-ELEMIR, ILI MSK KIKINDA“, JER ONI NAJBOLJE „VIDE“ IZ BG, KAKO JE NAMA, U BANATU!!!
      A, DOK JE POSTOJALA „VOJVOĐANSKA ŽELEZNICA“, IMALI SMO 20 KOMPLETNIH KOMPOZICIJA ŠINOBUSA I MOGLI SMO DA SE VOZIMO DO SUBOTICE/N. SADA/ BEOGRADA/KIKINDE/B. ARANĐELOVA!!! REČE MI PRE NEKI DAN, JEDAN STARIJI RADNIK NA ŽELEZNICI. PLATE SU BILE, UVEK!, 9. U MESECU, REDOVNO!!!
      CILJ JE, IZGLEDA, DA „BANATSKE ŽELEZNICE, IZ 1883. IZUMRU, A, SVE SE PRETOPI U SMEDEREVU!!!
      Prekor iz Elemira!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija