• VRLO ZANIMLJIV TROSOBAN STAN OGLAŠEN ZA PRODAJU (FOTO)

    Portal zrenjaninski.com i agencija „Gsigma“, u redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, ove nedelje vašoj pažnji preporučuju vrlo zanimljiv trosoban stan.     Stan se nalazi u naselju 4. jul (D3), na trećem spratu. Stan je površine 82 kvadratna metra, plus terasa. Terasa je prava oaza za predah u danima kada je lepo vreme, a dovoljno je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VRLO ZANIMLJIV TROSOBAN STAN OGLAŠEN ZA PRODAJU (FOTO)

    Portal zrenjaninski.com i agencija „Gsigma“, u redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, ove nedelje vašoj pažnji preporučuju vrlo zanimljiv trosoban stan.

     

     

    Stan se nalazi u naselju 4. jul (D3), na trećem spratu. Stan je površine 82 kvadratna metra, plus terasa. Terasa je prava oaza za predah u danima kada je lepo vreme, a dovoljno je velika da stane baštenski sto sa stolicama.

     

     

    Stan je kompletno renoviran, a renoviranje je urađeno tako da je maksimalno iskorišćen svaki deo stana.

     

     

    Prepravke koje su urađene „pustile“ su svetlost u stan i dale mu poseban kvalitet.

     

     

    Stan ima dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa trpezarijom, smaknut radni deo kuhinje, a posle ovog vrelog leta koje ćemo dugo pamtiti, valja napomenuti da ovaj stan ima ugrađena dva klima uređaja.

     

     

    Idealna prilika za one koji imaju veću porodicu ili žele komfor u odlično uređenom prostoru.

     

    trosoban stan

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    stan

     

    Posetite sajt gsigma.rs

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]