Ekonomija Vesti Zrenjanin

VPD „Srednji Banat“ zapošljava, raspisan konkurs za više radnih pozicija

vpd srednji banat
Foto: Grad Zrenjanin

VPD „Srednji Banat“ iz Zrenjanina raspisalo je konkurs za više pozicija.

 

Traži se šef službe za opšte, pravne i kadrovske poslove, za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Od kandidata se traži posedovanje diplome pravnog fakulteta sa položenim pravosudnim ispitom. Potrebno je radno iskustvo od minimum pet godina na istim ili sličnim poslovima, odlično poznavanja radnog i privrednog prava i znanje rada na računaru (MS Office).

 

Istom poslodavcu potreban je i zamenik šefa službe za ekonomske i finansijske poslove, za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Uslov za konkurisanje je diploma ekonomskog fakulteta ili više ekonomske škole. Uslov je i minimum 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Takođe, i poznavanje rada na računaru (MS Office).

 

Firmi je potreban i saradnik za javne nabavke, za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Uslovi za konkurisanje su IV stepen stručne spreme i minimum godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Od kandidata se traži i poznavanje rada na računaru (MS Office).

 

Otvoren je oglas i za mašinskog inženjera za crpne stanice i radionicu, na određeno vreme. Uslovi za konkurisanje su VII stepen stručne spreme – mašinski fakultet, master inženjer mašinstva, diplomirani mašinski inženjer energetike i procesne tehnike. Traži se i radno iskustvo minimum pet godina, na istim ili sličnim poslovima, i poznavanje rada na računaru (Autocad, Internet, Word, Excel). Uslov je i položen stručni ispit, licenca broj 432, položen vozački ispit za upravljanje vozilom B kategorije i znanje engleskog jezika – osnovni nivo.

 

VPD „Srednji Banat“ traži i internog revizora

 

Otvoren je oglas i za internog revizora. Uslovi su II¹ stepen stručne spreme ekonomskog ili pravnog smera i pet godina radnog iskustva na poslovima revizije finansijske kontrole ili računovodstveno – finansijskim poslovima. Posebni uslovi koji se traže su položen ispit za ovlašćenog internog revizora u javnom sektoru i dobro poznavanje standarda za profesionalnu praksu interne revizije i etičkog kodeksa. Neophodno je i dobro poznavanje upotrebe računara i programa za obradu teksta i tabela, kao i ostalih poslovnih softvera za elektronsku komunikaciju. Takođe, od kandidata se traži i poznavanje engleskog jezika i dobro pisano i verbalno komuniciranje i posedovanje veštine izlaganja nalaza i preporuka.

 

Kandidati koji ispunjavaju uslove mogu poslati CV elektronskim putem na adresu mimakarlas@vodoprivredazr.rs

 

Konkursi su otvoreni do 10. septembra.

 

Aktuelne oglase za posao možete pratiti svakog dana u našoj rubrici POSAO.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM