• VPD „Srednji Banat“ zapošljava, raspisan konkurs za više radnih pozicija

    VPD „Srednji Banat“ iz Zrenjanina raspisalo je konkurs za više pozicija.   Traži se šef službe za opšte, pravne i kadrovske poslove, za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Od kandidata se traži posedovanje diplome pravnog fakulteta sa položenim pravosudnim ispitom. Potrebno je radno iskustvo od minimum pet godina na istim ili sličnim poslovima, odlično […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VPD „Srednji Banat“ zapošljava, raspisan konkurs za više radnih pozicija

    VPD „Srednji Banat“ iz Zrenjanina raspisalo je konkurs za više pozicija.

     

    Traži se šef službe za opšte, pravne i kadrovske poslove, za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Od kandidata se traži posedovanje diplome pravnog fakulteta sa položenim pravosudnim ispitom. Potrebno je radno iskustvo od minimum pet godina na istim ili sličnim poslovima, odlično poznavanja radnog i privrednog prava i znanje rada na računaru (MS Office).

     

    Istom poslodavcu potreban je i zamenik šefa službe za ekonomske i finansijske poslove, za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Uslov za konkurisanje je diploma ekonomskog fakulteta ili više ekonomske škole. Uslov je i minimum 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Takođe, i poznavanje rada na računaru (MS Office).

     

    Firmi je potreban i saradnik za javne nabavke, za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Uslovi za konkurisanje su IV stepen stručne spreme i minimum godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Od kandidata se traži i poznavanje rada na računaru (MS Office).

     

    Otvoren je oglas i za mašinskog inženjera za crpne stanice i radionicu, na određeno vreme. Uslovi za konkurisanje su VII stepen stručne spreme – mašinski fakultet, master inženjer mašinstva, diplomirani mašinski inženjer energetike i procesne tehnike. Traži se i radno iskustvo minimum pet godina, na istim ili sličnim poslovima, i poznavanje rada na računaru (Autocad, Internet, Word, Excel). Uslov je i položen stručni ispit, licenca broj 432, položen vozački ispit za upravljanje vozilom B kategorije i znanje engleskog jezika – osnovni nivo.

     

    VPD „Srednji Banat“ traži i internog revizora

     

    Otvoren je oglas i za internog revizora. Uslovi su II¹ stepen stručne spreme ekonomskog ili pravnog smera i pet godina radnog iskustva na poslovima revizije finansijske kontrole ili računovodstveno – finansijskim poslovima. Posebni uslovi koji se traže su položen ispit za ovlašćenog internog revizora u javnom sektoru i dobro poznavanje standarda za profesionalnu praksu interne revizije i etičkog kodeksa. Neophodno je i dobro poznavanje upotrebe računara i programa za obradu teksta i tabela, kao i ostalih poslovnih softvera za elektronsku komunikaciju. Takođe, od kandidata se traži i poznavanje engleskog jezika i dobro pisano i verbalno komuniciranje i posedovanje veštine izlaganja nalaza i preporuka.

     

    Kandidati koji ispunjavaju uslove mogu poslati CV elektronskim putem na adresu mimakarlas@vodoprivredazr.rs

     

    Konkursi su otvoreni do 10. septembra.

     

    Aktuelne oglase za posao možete pratiti svakog dana u našoj rubrici POSAO.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]