• Vojvodinaputu rasprodaju zemlju, jedna parcela dve hiljade dinara, a može i jeftinije!

    Privredni sud u Zrenjaninu oglasio je drugu prodaju nekretnina koje su u vlasništvu preduzeća „Vojvodinaput“. Reč je o nekoliko parcela, njiva treće klase, u Konaku, pojedinačne površine od 54 kvadrata do 4,4 ara.   Cena pojediničanih parcela kreće se od 2.268 do 18.480 dinara, a ukupna vrednost nekretnina je 46.578 dinara.   Kako je u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vojvodinaputu rasprodaju zemlju, jedna parcela dve hiljade dinara, a može i jeftinije!

    Privredni sud u Zrenjaninu oglasio je drugu prodaju nekretnina koje su u vlasništvu preduzeća „Vojvodinaput“. Reč je o nekoliko parcela, njiva treće klase, u Konaku, pojedinačne površine od 54 kvadrata do 4,4 ara.

     

    Cena pojediničanih parcela kreće se od 2.268 do 18.480 dinara, a ukupna vrednost nekretnina je 46.578 dinara.

     

    Kako je u pitanju druga prodaja, ponuđena cena ne može biti niža od 30 odsto procenjene, što znači da neko može ove parcele da kupi i za 15.000 dinara.

     

    Prodajom njiva trebalo bi da se namiri dug „Srbijagasu“, a prodaja je zakazana za 19. septembar u Privrednom sudu u Zrenjaninu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]