• Više poslodavaca objavilo konkurse za posao u Zrenjaninu

    Posao u Zrenjaninu u ovom trenutku nudi više poslodavaca. Konkursi su u toku.   Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci traži kuvara za rad na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 5. decembra. Više informacija kandidati mogu dobiti pozivanjem kontakt telefona pravne službe u „Rusandi“ (023) 315 04 02.   Elektrotehnička i građevinska škola „Nikola […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Više poslodavaca objavilo konkurse za posao u Zrenjaninu

    Posao u Zrenjaninu u ovom trenutku nudi više poslodavaca. Konkursi su u toku.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci traži kuvara za rad na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 5. decembra. Više informacija kandidati mogu dobiti pozivanjem kontakt telefona pravne službe u „Rusandi“ (023) 315 04 02.

     

    Elektrotehnička i građevinska škola „Nikola Tesla“ Zrenjanin zapošljava nastavnika za računarski hardver, na određeno vreme, sa 20 posto radnog vremena, i nastavnika za predmet meranja u elektronici, sa 10 posto radnog vremena.

     

    Pročitajte još: Zbog širenja poslovanja „Petkus Engineering“ raspisao konkurs za posao

     

    „Premium AS 023“ DOO Zrenjanin traži administrativnog radnika, za rad na neodređeno vreme. Konkurs je otvoren do 20. decembra. Istoj firmi potrebna su i dva točioca goriva na benzinskoj pumpi, za rad na neodređeno vreme. Ovaj konkurs se zaključuje 5. decembra. Kontakt sa poslodavcem kandidati mogu ostvariti pozivanjem broja 062 493 235.

     

    Poslodavcu „Netex“ d.o.o. Novi Sad potrebno je pet izvršilaca za radno mesto telefonista u Call centru u Novom Sadu za francuski jezik. Potrebno je znanje jezika minimum B1 (pisanje i govor) i osnovno poznavanje rada na računaru. Mesto rada su Novi Sad, Zrenjanin, Beograd i Niš, a poslovi su na određeno vreme. Oglas važi do 12. decembra.

     

    Medicinska škola Zrenjanin zapošljava spremačicu na određeno vreme. Više informacija kandidati mogu dobiti pozivanjem broja 533 270.

     

    Posao u Zrenjaninu nude i ovi poslodavci

     

    „Sauber haus“ DOO Zrenjanin objavio je potrebu za zapošljavanjem troje terenskih komercijalista, za rad na određeno vreme. Potrebna je vozačka dozvola „B“ kategorije, a poželjno je radno iskustvo. Istom poslodavcu potrebna su i dva prodavca, za rad na određeno vreme. Telefon za više informacija je 064 886 99 10.

     

    „Zlatni klas senior“ DOO Zrenjanin traži vozača drumskog vozila, sa vozačkom dozvolom „B“ kategorije. Za zaposlene je obezbeđena ishrana, a posao je na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 13. decembra. Istoj firmi potrebna je i higijeničarka za rad na određeno vreme, a konkurs se zaključuje 4. decembra. Kontakt telefon poslodavca je 530 193.

     

    Poslodavac „Prva linija“ DOO Zrenjanin traži pet krojača, pet štoperki i pet pomoćnih radnika, za rad na određeno vreme. Konkurs ističe 4. decembra. Kontakt telefon je 069 106 07 96.

     

    Oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija