• Više ponuda za posao na neodređeno vreme

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   DOO “Trenč“ Zrenjanin traži 10 pomoćnih građevinskih radnika, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 525 688. „Generali osiguranje Srbija“ ADO Beograd zapošljava pet savetnika za osiguranje života. Mesto rada je Zrenjanin […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Više ponuda za posao na neodređeno vreme

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    DOO “Trenč“ Zrenjanin traži 10 pomoćnih građevinskih radnika, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 525 688.

    „Generali osiguranje Srbija“ ADO Beograd zapošljava pet savetnika za osiguranje života. Mesto rada je Zrenjanin a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 064 828 20 58.

    „Pro pet recycling“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva pomoćna radnika u proizvodnji.Posao je na određeno vreme.

    „LPDM metalurg“ DOO Elemir traži dva strugara za rad na univerzalnom strugu. Mesto rada je Zrenjanin a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 069 269 65 00.

    Molersko farbarska radnja „K2DF comercce“ Zrenjanin zapošljava tri molera-farbara a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 061 60 87 964.

    „S-IT engineering“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem pet informatičara-programera. Posao je na određeno vreme.

    Građevinska radnja „Prodecor SMS“ traži pet molera-farbara, sa šest meseci radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 065 325 3000.

    Poslodavac „VMM liftovi“ DOO Zrenjanin zapošljava šest bravara, na određeno vreme.

    DOO „Ranđelović gradnja“ Novi Bečej oglasilo je potrebu za zapošljavanjem tri livca-kalupara, tri tesara i tri stolara, sve na neodređeno vreme. Mesto rada je Novi Bečej a zaposlenima je obezbeđen smeštaj, ishrana i prevoz. Kontakt telefon je 063 77 165 93.

    „D express“ DOO Beograd traži tri vozača drumskog vozila sa „B“ kategorijom. Posao je na određeno vreme a mesto rada je Zrenjanin.

    Šljunkara BMB DOO Zrenjanin zapošljava tri vozača teretnog vozila na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 83 98 777.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]