Ekonomija

Više od trideset radnih mesta je u ovom trenutku upražnjeno

oglasi za posao

Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

„Geze“ DOO Zrenjanin zapošljava četiri farbara. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme, uz obezbeđen prevoz do firme. Od kandidata se traži da imaju radno iskustvo od najmanje tri meseca. Kontakt telefon je 519-600.

 

DP „Stil“, Fabrika obuće Zrenjanin, traži pet radnika u proizvodnji, sa iskustvom u obućarstvu. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon je 514-015.

 

„D express“ DOO Beograd objavio je oglas kojim traži tri vozača drumskog vozila. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Od kandidata se traži posedovanje vozačke dozvole B kategorije. Kontakt telefon je 063 254 668.

 

AD „Izolir“ Zrenjanin traži tri bravara, kao i tri fizička radnika, a poslovi su na određeno vreme. Kontakt telefon je 560-041.

 

„Kemel“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem tri vozača u međunarodnom saobraćaju. Potrebno je radno iskustvo od najmanje 12 meseci, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 524 – 741.

 

„Inex plus“ DOO Beograd zapošljava pet čistača prostorija na određeno vreme, a mesto rada je u Zrenjaninu. Kontakt telefon je 060 809 93 10.

 

Poslodavac „Pite ispod sača“ DOO Zrenjanin traži vozača, za posao na određeno vreme. Ista firma traži i prodavca, kao i pekara, takođe na određeno vreme. Probni rad je mesec dana. Kontakt telefon je 064 225 48 57.

 

DOO „Trenč“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem tesara, na određeno vreme. Potrebno je 36 meseci radnog iskustva u tom poslu. Kontakt telefon je 525-688.

 

„Internacionalna mehanika SRB“ DOO traži sekretaricu – administratora. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

 

„Dafar“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem radnika za mašinom za obradu kože. Traženi obrazovni profil kandidata je mašinski tehničar, a radno iskustvo je nebitno. Kontakt telefon je 064 860 72 15.

 

„Agrounija“ DOO Zrenjanin traži vozača – magacionera sa godinom radnog iskustva. Od kandidata se traži posedovanje vozačke dozvole B i C kategorije. Kontakt telefon je 069 354 98 51.

 

„Goal“ DOO Zrenjanin zapošljava zavarivača na određeno vreme, a probni rad je mesec dana. Kontakt telefon je 521-908.

 

„Premi trade“ Zrenjanin zapošljava na neodređeno vreme tehničkog sekretara ekonomske struke, a radno iskustvo je nebitno. Od kandidata se traži osnovno informatičko znanje i srednji nivo poznavanja engleskog jezika. Kontakt telefon je 510 551.

 

Još oglasa možete PROČITATI OVDE. 

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.