Ekonomija YSLAJDER

VIRTUELNI INKUBATOR IMA VELIKI ZNAČAJ ZA POSLODAVCE

virtuelni inkubator

ZRENJANIN – Danas je u prostorijama Unije poslodavaca Zrenjanina održana završna konferencija povodom projekta „Virtuelni inkubator“, koji je Unija realizovala u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije. O projektu su govorili menadžerka Izabela Kiš i PR menadžer Zdravko Stojanov.

 

virtuelni inkubator

 

– Virtuelni inkubator, osim internet platforme, koja će imati veliki značaj za sve članove Unije poslodavaca, kao projekat je doneo i novu asocijaciju, Udruženje žena preduzetnica. Za šest meseci, u okviru projekta je organizovano sedam vrlo posećenih predavanja iz oblasti preduzetništva. I još jednu korisnu stvar dobili smo zahvaljujući projektu – Kancelariju na dan. Naime, sada postoji mogućnost da preduzetnici, ukoliko imaju potrebu, „rezervišu“ kancelariju Unije poslodavaca i u njoj održe poslovni sastanak ili je iskoriste u neku drugu poslovnu svrhu – rekao je Zdravko Stojanov, PR menadžer projekta „Virtuelni inkubator“.

 

virtuelni inkubator

 

Goran Nešić, predsednik zrenjaninske Unije poslodavaca i vlasnik „Digineta“, najveću korist od ovog projekta vidi u međusobnom upoznavanja, istina virtuelnom, i to preduzetnika koji posluju na teritoriji srednjeg Banata.

 

– Radimo, a ne poznajemo se. Sada će na jednom mestu biti prezentovani profili preduzetnika i malih preduzeća. To je za posao izuzetno važno – istakao je Nešić.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz