• VIRTUELNI INKUBATOR IMA VELIKI ZNAČAJ ZA POSLODAVCE

    ZRENJANIN – Danas je u prostorijama Unije poslodavaca Zrenjanina održana završna konferencija povodom projekta „Virtuelni inkubator“, koji je Unija realizovala u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije. O projektu su govorili menadžerka Izabela Kiš i PR menadžer Zdravko Stojanov.     – Virtuelni inkubator, osim internet platforme, koja će imati veliki značaj za sve članove Unije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VIRTUELNI INKUBATOR IMA VELIKI ZNAČAJ ZA POSLODAVCE

    ZRENJANIN – Danas je u prostorijama Unije poslodavaca Zrenjanina održana završna konferencija povodom projekta „Virtuelni inkubator“, koji je Unija realizovala u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije. O projektu su govorili menadžerka Izabela Kiš i PR menadžer Zdravko Stojanov.

     

    virtuelni inkubator

     

    – Virtuelni inkubator, osim internet platforme, koja će imati veliki značaj za sve članove Unije poslodavaca, kao projekat je doneo i novu asocijaciju, Udruženje žena preduzetnica. Za šest meseci, u okviru projekta je organizovano sedam vrlo posećenih predavanja iz oblasti preduzetništva. I još jednu korisnu stvar dobili smo zahvaljujući projektu – Kancelariju na dan. Naime, sada postoji mogućnost da preduzetnici, ukoliko imaju potrebu, „rezervišu“ kancelariju Unije poslodavaca i u njoj održe poslovni sastanak ili je iskoriste u neku drugu poslovnu svrhu – rekao je Zdravko Stojanov, PR menadžer projekta „Virtuelni inkubator“.

     

    virtuelni inkubator

     

    Goran Nešić, predsednik zrenjaninske Unije poslodavaca i vlasnik „Digineta“, najveću korist od ovog projekta vidi u međusobnom upoznavanja, istina virtuelnom, i to preduzetnika koji posluju na teritoriji srednjeg Banata.

     

    – Radimo, a ne poznajemo se. Sada će na jednom mestu biti prezentovani profili preduzetnika i malih preduzeća. To je za posao izuzetno važno – istakao je Nešić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija