Ekonomija YSLAJDER

VEOMA USPEŠNA POSLOVNA GODINA ZA „VALOR“

Vlasnik "Valora" Steva Kočalka sa zaposlenima

ZRENJANIN – Zaposleni u zrenjaninskom preduzeću „Valor“ proteklog vikenda obeležili su kraj još jedne uspešne poslovne godine. Vlasnik „Valora“ Steva Kočalka je u obraćanju zaposlenima istakao da će ova 2017. godina, po svemu sudeći, biti rekordna u poslovanju.

 

Vlasnik „Valora“ Steva Kočalka sa zaposlenima

 

-Ovo je uspeh svih nas – istakao je Kočalka i zahvalio se svim zaposlenima na zalaganju.

 

Kočalka je kao novinu u ovoj godini istakao uvoz piva Steiger (pored prošlogodišnjeg uvoza Van Pur-a). Ono što je još važnije, to je da je „Valor“, prvi put od kada posluje, počeo sa izvozom: već 10 šlepera realizovano je sa kupcem u Evropskoj uniji.

 

Ove godine investirano je u obnovu voznog parka, nabavku viljuškara, a tako će se nastaviti i naredne godine, kako bi se olakšalo poslovanje i unapredila usluga.

 

Kao novinu u 2018. godini, Kočalka je predložio model nagrade za najbolje ocenjenu radnju. Zaposleni u najboljoj radnji kao nagradu će dobiti trinaestu platu.

 

I još jedna lepa novina.

 

Kako bi se stimulisao natalitet, vlasnik „Valora“ Steva Kočalka doneo je odluku da će svaki radnik u VALORU-u za treće dete u porodici dobijati mesečno po 10.000 dinara dok su sva deca maloletna.

 

Na svečanosti koja je održana u restoranu „Trofej“ uručene su i jubilarne nagrade za one zaposlene koji su verni „Valoru“ 10 i više godina.

 

Jubilarne nagrade dobili su Nataša Babić, Miodrag Gavanski, Zdenko Janjatović, Jovan Radaković i Danijela Sušić.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz