• VEOMA USPEŠNA POSLOVNA GODINA ZA „VALOR“

    ZRENJANIN – Zaposleni u zrenjaninskom preduzeću „Valor“ proteklog vikenda obeležili su kraj još jedne uspešne poslovne godine. Vlasnik „Valora“ Steva Kočalka je u obraćanju zaposlenima istakao da će ova 2017. godina, po svemu sudeći, biti rekordna u poslovanju.     -Ovo je uspeh svih nas – istakao je Kočalka i zahvalio se svim zaposlenima na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VEOMA USPEŠNA POSLOVNA GODINA ZA „VALOR“

    ZRENJANIN – Zaposleni u zrenjaninskom preduzeću „Valor“ proteklog vikenda obeležili su kraj još jedne uspešne poslovne godine. Vlasnik „Valora“ Steva Kočalka je u obraćanju zaposlenima istakao da će ova 2017. godina, po svemu sudeći, biti rekordna u poslovanju.

     

    Vlasnik „Valora“ Steva Kočalka sa zaposlenima

     

    -Ovo je uspeh svih nas – istakao je Kočalka i zahvalio se svim zaposlenima na zalaganju.

     

    Kočalka je kao novinu u ovoj godini istakao uvoz piva Steiger (pored prošlogodišnjeg uvoza Van Pur-a). Ono što je još važnije, to je da je „Valor“, prvi put od kada posluje, počeo sa izvozom: već 10 šlepera realizovano je sa kupcem u Evropskoj uniji.

     

    Ove godine investirano je u obnovu voznog parka, nabavku viljuškara, a tako će se nastaviti i naredne godine, kako bi se olakšalo poslovanje i unapredila usluga.

     

    Kao novinu u 2018. godini, Kočalka je predložio model nagrade za najbolje ocenjenu radnju. Zaposleni u najboljoj radnji kao nagradu će dobiti trinaestu platu.

     

    I još jedna lepa novina.

     

    Kako bi se stimulisao natalitet, vlasnik „Valora“ Steva Kočalka doneo je odluku da će svaki radnik u VALORU-u za treće dete u porodici dobijati mesečno po 10.000 dinara dok su sva deca maloletna.

     

    Na svečanosti koja je održana u restoranu „Trofej“ uručene su i jubilarne nagrade za one zaposlene koji su verni „Valoru“ 10 i više godina.

     

    Jubilarne nagrade dobili su Nataša Babić, Miodrag Gavanski, Zdenko Janjatović, Jovan Radaković i Danijela Sušić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]