• Veliki broj oglasa za posao a traže se prodavci, medicinski radnici, građevinci…

    Portal zrenjaninski.com u redovnoj rubrici „Tržište rada“ i danas objavljuje oglase za posao koje su raspisale zrenjaninske firme i ustanove.   U kompaniji „Gomex“ do 4. oktobra otvoren je oglas za prijem u radni odnos, na određeno vreme, četiri prodavca kasira. Ovoj firmi potrebna su i četiri pomoćna radnika za rad u magacinu, kao i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Veliki broj oglasa za posao a traže se prodavci, medicinski radnici, građevinci…

    Portal zrenjaninski.com u redovnoj rubrici „Tržište rada“ i danas objavljuje oglase za posao koje su raspisale zrenjaninske firme i ustanove.

     

    U kompaniji „Gomex“ do 4. oktobra otvoren je oglas za prijem u radni odnos, na određeno vreme, četiri prodavca kasira. Ovoj firmi potrebna su i četiri pomoćna radnika za rad u magacinu, kao i četiri pakera. Poslovi su na određeno vreme a radna mesta su u Zrenjaninu. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave za zaposlenje elektronski : www.gomex.rs, ili javljanjem na kontakt telefon broj 023 525 835.

     

    SR „NB dom“ Zrenjanin traži dva građevinska radnika (zidar, tesar, pomoćni građevinski radnik), sa radnim iskustvom do godinu dana. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 065 25 46 004.

     

    „Zepter international“ Beograd zapošljava 42 konsultanta za prodaju i marketing, od toga dva za područje Zrenjanina. Posao je na određeno vreme a kontakt telefon poslodavca je 011 20 19 265.

     

    „Kemel“ DOO Zrenjanin traži šest vozača teretnog motornog vozila, za međunarodni transport. Potrebno je radno iskustvo od najmanje šest meseci. Kontakt telefon poslodavca je 524 741.

     

    Sani optik“ DOO Beograd oglasio je potrebu za zapošljavanjem 13 defektologa, od toga jednog u Zrenjaninu i jednog u Bečeju, za rad u centru za korekciju vida i sluha. Posao je na određeno vreme od godinu dana, sa mogućnošću zaposlenja na neodređeno. Kontakt telefon je 063 10 67 007.

     

    SR za građevinske radove „Euro-mont 90“ Zrenjanin zapošljava dva molera-fasadera, gipsara. Kontakt telefon poslodavca za više informaija je 063 532 559.

     

    „Voda plus“ Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem dostavljača-distributera vode za piće. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt sa poslodavcem na telefon 510 387.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ zapošljava višu medicinsku sestru-tehničara, na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 2. oktobra.

     

    Osnovna škola „2. oktobar“ Zrenjanin objavila je konkurs za prijem u radni odnos, na određeno vreme, nastavnika razredne nastave, sa punom normom časova.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin traži medicinsku sestru-tehničara, za rad na intenzivnoj nezi i medicinsku sestru-tehničara, za rad na ostalim bolničkim odeljenjima. Bolnici je potreban i inženjer investicionog održavanja uređaja i opreme domar-majstor održavanja, za rad u kotlarnici, pomoćni radnik u kuhinji i dve spremačice prostorija u kojima se pružaju zdravstvene usluge. Svi poslovi su na određeno vreme a oglasi su otvoreni do 4. oktobra.

     

    „Shopping family“ DOO Zrenjanin traži 30 prodavaca za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Kontakt telefon je 806 08 23. Konkurs se zaključuje 30. septembra!

     

    Dom zdravlja Srpska Crnja zapošljava doktora medicine opšte prakse a ugovor o radu je na određeno vreme. Kontakt telefon je 811 022.

     

    „Higum“ DOO Zrenjanin traži dva radnika sa srednjom školom elektro ili mašinskog smera. Posao je na određeno vreme a kontakt telefon je 580 600.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]