• „VALOR“ OTVORIO NOVI PRODAJNI OBJEKAT, KUPCE OČEKUJU BROJNE AKCIJE

    ZRENJANIN – Kompanija „Valor“ otvorila je danas još jedan, osmi po redu trgovinski objekat u Zrenjaninu, i 43. po redu u celom lancu maloprodaje. Novi maloprodajni objekat nalazi se u zrenjaninskom naselju Berbersko, u ulici Majora Gavrilovića bb, i radiće svakog radnog dana i subotom od 8 do 20 časova, a nedeljom od 8 do […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „VALOR“ OTVORIO NOVI PRODAJNI OBJEKAT, KUPCE OČEKUJU BROJNE AKCIJE

    ZRENJANIN – Kompanija „Valor“ otvorila je danas još jedan, osmi po redu trgovinski objekat u Zrenjaninu, i 43. po redu u celom lancu maloprodaje.

    Novi objekat "Valora" u lancu maloprodaje
    Novi objekat „Valora“ u lancu maloprodaje

    Novi maloprodajni objekat nalazi se u zrenjaninskom naselju Berbersko, u ulici Majora Gavrilovića bb, i radiće svakog radnog dana i subotom od 8 do 20 časova, a nedeljom od 8 do 11 sati.

    Kupci u novom lokalu mogu da pronađu izuzetno bogat asortiman pića, pa će ovde svakodnevno moći da se snabdevaju flaširanom vodom, raznim vrstama sokova, vina, piva i ostalih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka. Važno je naglasiti da u diskontima pića „Valor“ kupce očekuju fantastične cene!

    Tokom celog dana, a povodom svečanog otvaranja novog maloprodajnog objekta u naselju Berbersko, bile su organizovane promocije pića i degustacije Van pur Malta, HitNo vode i sokova, točenog Jelen piva, Carlsberga, Coca cole, Prokupca, sokova na Ex, Laškog piva, čajeva Milford, proizvoda Knjaz Miloš, kao i novog nefiltriranog Jelen piva.

    Svi stanovnici naselja Berbersko i Putnikovo su, nekoliko dana pre otvaranja prodavnice, dobili flajere sa naznačenim niskim cenama i kuponom za specijalni popust pri kupovini vode novog brenda HitNo. Pored toga, prvih nedelju dana, počev od danas, biće i dodatnih akcija za potrošače.

    Napomenimo na kraju da se ispred trgovine Valor nalazi prostrani prilaz koji omogućava kupcima da se i prilikom kupovine na veliko bezbedno parkiraju i utovare robu u vozilo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]