Ekonomija YTOP

UZ KUPOVINU OBJEKTA DOBIJATE I RAZRAĐEN POSAO!

U redovnoj rubrici portala zrenjaninski.com, agencija Gsigma ove nedelje sa tržišta nekretnina izdvaja zgradu poslovnih usluga – ugostiteljski objekat za smeštaj. Objekat – hostel, koji se nudi na prodaju, nalazi se u naselju “Novo Berbersko”.

U 728 kvadrata prostora nalazi se 10 opremljenih apartmana i još nekoliko koji bi trebalo da se opreme jer su korišćeni kao kancelarije.

Ono što je važno istaći jeste da se uz odlično opremljen objekat prodaje razrađen posao – objekat je registrovan za usluge smeštaja i prethodnih godina je uspešno radio.

U prizemlju objekta je recepcija. Postoji kuhinja, a u podrumu je smeštena vešernica. Velika terasa gleda prema dvorišnom delu kuće. Dvorište ima 491 kvadrat.

Objekat ima centralno grejanje na plin, a hladi se i greje još i uz pomoć velike profesionalne klime, dok su po apartmanima postavljene i obične klime.

Objekat se prodaje po ceni od 155.000 evra.

Za sve ostale informacije zainteresovani se mogu obratiti u agenciju Gsigma, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

Više informacija možete potražiti na sajt gsigma.rs

Podeli članak
sinovoz
FAM