• UZ KUPOVINU OBJEKTA DOBIJATE I RAZRAĐEN POSAO!

    U redovnoj rubrici portala zrenjaninski.com, agencija Gsigma ove nedelje sa tržišta nekretnina izdvaja zgradu poslovnih usluga – ugostiteljski objekat za smeštaj. Objekat – hostel, koji se nudi na prodaju, nalazi se u naselju „Novo Berbersko“. U 728 kvadrata prostora nalazi se 10 opremljenih apartmana i još nekoliko koji bi trebalo da se opreme jer su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    UZ KUPOVINU OBJEKTA DOBIJATE I RAZRAĐEN POSAO!

    U redovnoj rubrici portala zrenjaninski.com, agencija Gsigma ove nedelje sa tržišta nekretnina izdvaja zgradu poslovnih usluga – ugostiteljski objekat za smeštaj. Objekat – hostel, koji se nudi na prodaju, nalazi se u naselju „Novo Berbersko“.

    U 728 kvadrata prostora nalazi se 10 opremljenih apartmana i još nekoliko koji bi trebalo da se opreme jer su korišćeni kao kancelarije.

    Ono što je važno istaći jeste da se uz odlično opremljen objekat prodaje razrađen posao – objekat je registrovan za usluge smeštaja i prethodnih godina je uspešno radio.

    U prizemlju objekta je recepcija. Postoji kuhinja, a u podrumu je smeštena vešernica. Velika terasa gleda prema dvorišnom delu kuće. Dvorište ima 491 kvadrat.

    Objekat ima centralno grejanje na plin, a hladi se i greje još i uz pomoć velike profesionalne klime, dok su po apartmanima postavljene i obične klime.

    Objekat se prodaje po ceni od 155.000 evra.

    Za sve ostale informacije zainteresovani se mogu obratiti u agenciju Gsigma, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

    Više informacija možete potražiti na sajt gsigma.rs

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]