Ekonomija Vesti Zrenjanin

Uručene tradicionalne nagrade Regionalne privredne komore Zrenjanin

nagrade regionalne privredne komore zrenjanin

Na današnjoj sednici Parlamenta privrednika dodeljene su tradicionalne nagrade Regionalne privredne komore Srednjobanatskog upravnog okruga. Nagrade su uručene privrednicima za poseban doprinos razvoju privrede regiona i za regionalnog poslovnog lidera.

 

Za poseban doprinos razvoju privrede regiona nagrade Regionalne privredne komore su ove godine dobili “Magus Internacional”, u sektoru industrije, zatim poljoprivredno – ribarsko društvo „Sveti Nikola“ iz Sečnja u sektoru poljoprivrede, a u sektoru usluga nagradu je dobio AD “BB trade” iz Žitišta.

 

Za regionalnog poslovnog lidera nagrade su dobili Miomir Vrška, direktor preduzeća “Vrška press”, i Milena Đorđević, direktorka kafe picerije “Ultra caffe”, koja posluje u sastavu preduzeća “Svilanit 023”.

 

Pročitajte još: Postignut dogovor sa državom, radnicima „Pošte Srbije“ ukinute suspenzije

 

Dobitnicima su nagrade uručili Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina, Snežana Vučurević, načelnica Srednjobanatskog okruga, i Predrag Stankov, predsednik Regionalne privredne komore Zrenjanin.

 

Nakon svečanog dela sednice, članovi parlamenta su nastavili rad u okviru predviđenog dnevnog reda. Na dnevnom redu se našao izveštaj o pokrenutim i realizovanim zakonodavnim inicijativama. Razmatran je i plan rada Regionalne privredne komore za 2020. godinu.

 

Inače, današnjem događaju u Hotelu “Vojvodina” prisustvovao je i naš proslavljeni košarkaš Dejan Tomašević.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM