Ekonomija

Upražnjena radna mesta u gradu, ali i u okolnim selima

Nacionalna služba za zapošljavanje
Zrenjaninska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje

Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Samostalna apoteka Bosiljke Milin iz Melenaca traži jednog farmaceutskog tehničara, na određeno vreme. Mesto rada su Melenci, radno iskustvo je nebitno, a konkurs je otvoren do 22. novembra. Kontak telefon poslodavca je 064 357 32 54.

 

Strahinja Nedić, PR vulkanizerska i automehaničarska radnja, iz Zrenjanina, traži jednog vulkanizera. Posao je na neodređeno vreme, a potrebno je da kandidat poseduje vozačku dozvolu B kategorije, kao i da je prijavljen na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje duže od šest meseci. Konkurs traje do 19. novembra, a kontakt telefon je 063 178 44 78.

 

“Kozara” doo Čestereg raspisala je konkurs za jednog radnika u računovodstvu, na određeno vreme. Od kandidata se traži radno iskustvo od minimum godinu dana, vozačka dozvola B kategorije, kao i poznavanje rada na računaru i početni nivo engleskog jezika. Posao je u Česteregu, obezbeđen je prevoz, a rad je u smenama. Kontak telefon je 023 833 302.

 

“Domko”, PR Snežana Živanov, traži jednog čistača prostorija za rad u Zrenjaninu. U pitanju je rad van radnog odnosa, odnosno privremeni i povremeni poslovi, radno iskustvo je nebitno, a konkurs traje do 19. novembra. Kontakt telefon je 061 11 023 11.

 

Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM