Ekonomija Vesti Zrenjanin

Unija poslodavaca Srbije u Zrenjaninu uvećala broj članova

unija poslodavaca srbije

Između dve godišnje skupštine, broj članova Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina povećan je za 30, pa sad Unija broji 176 članova. Zahvaljujući novim članovima, i broj ukupno zaposlenih povećan ja za 197. Tako sada Unija poslodavaca Zrenjanin ima ukupno 5.000 zaposlenih.

 

Ovo je istaknuto na jučerašnjoj godišnjoj skupštini Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina.

 

– To je samo jedan od dobrih rezultata koje je Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina postigla između dve godišnje skupštine – rekao je, podnoseći izveštaj o radu, Goran Nešić, predsednik Upravnog odbora Unije. – U dobre rezultate spada i odlična organizacija drugog po redu Sajma preduzetništva ZrBiZnet, redovno ažuriranje portala Virtuelni inkubator, organizovanje niza edukacija, nastavak rada na organizovanju sekcija… – istakao je Nešić.

 

O tome šta su planovi i šta je od planova ostalo nerealizovano govorila je Izabela Kiš, izvršni direktor Unije poslodavaca Zrenjanina.

 

– U toku je formiranje sekcija pri Uniji. Planirali smo da to ide brže, ali od ideje ne odustajemo. Trenutno odlično radi Sekcija žena preduzetnica, a nadamo se da će uskoro biti formirana i sekcija ugostitelja. Radićemo više i na edukaciji, povećanju članstva, aktivnijem učešću članova u radu Unije – istakla je Kiš.

 

unija poslodavaca srbije

 

Podeli članak
sinovoz
FAM