• UKOLIKO TRAGATE ZA POSLOM, PROČITAJTE OVE OGLASE

    ZRENJANIN – Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin objavila je oglas za zapošljavanje na određeno vreme jednog laboratorijskog tehničara. Oglas je otvoren do 28. avgusta.     „Petroproces“ DOO Novi Sad zapošljava dva montera analitičke i procesne opreme, struke mehaničar, mašinista ili mašinbravar, za poslove na određeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin, a potrebno je radno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    UKOLIKO TRAGATE ZA POSLOM, PROČITAJTE OVE OGLASE

    ZRENJANIN – Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin objavila je oglas za zapošljavanje na određeno vreme jednog laboratorijskog tehničara. Oglas je otvoren do 28. avgusta.

     

    oglase

     

    „Petroproces“ DOO Novi Sad zapošljava dva montera analitičke i procesne opreme, struke mehaničar, mašinista ili mašinbravar, za poslove na određeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin, a potrebno je radno iskustvo od dve godine. Ista firma traži još jednog montera, ali elektrotehničara, sa dve godine radnog iskustva.

     

    „Wiener stadtische osiguranje“ objavilo je oglas za zapošljavanje 10 prodavaca osiguranja, na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

     

    Ministarstvo odbrane, za potrebe VMA, Vojne bolnice Niš i vojno – medicinskih ustanova u Beogradu i Novom Sadu, zapošljava 130 profesionalnih vojnika medicinske struke. Najveći broj zaposlenih biće u Beogradu – 109. Sklapa se ugovor o radu na određeno vreme od tri godine. Oglas je otvoren do popune.

     

    PR „Super secko“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem šest gasnih sekača – varilaca, na određeno vreme.

     

    „C&D kolor“ DOO Zrenjanin traži dva radnika na antikorozivnoj zaštiti, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    „Banattrans“ Klek traži vozača sa C i E kategorijom, sa dve godine dana radnog iskustva, a posao je na određeno vreme.

     

    RKP „Radlovački“ iz Žitišta zapošljava finansijskog knjigovođu sa godinom dana radnog iskustva. Mesto rada je Žitište, a posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 31. avgusta.

     

    DOO „Prva linija“ prima na rad po jednom oglasu 10 izrađivača gornjih delova obuće, a posao je na određeno vreme. Ista firma traži i mehaničara za šivaće mašine.

     

    „Filip“ DOO Zrenjanin zapošljava na neodređeno vreme dva vozača, sa vozačkom dozvolom C i E kategorije i šest meseci radnog iskustva. Konkurs je otvoren do 30. avgusta.

     

    Radionica „Savić“ Lazarevo zapošljava strugara – glodača, a mesto rada je Zrenjanin. Isti poslodavac zapošljava i jednog bravara – zavarivača.

     

    „Mima 2016“ zapošljava tri šivača, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Ista firma zapošljava i pomoćnog radnika u šivačnici.

     

    Poslodavac „DRK“ iz Nemačke objavio je oglas za zapošljavanje 10 asistenata na poslovima za zdravstvenu negu. Oglas je otvoren do 1. oktobra.

     

    Pekarska industrija „AS Braća Stanković“ zapošljava 10 vozača za razvoz hleba u mestima Grocka i Futog. Posao je na određeno vreme, a smeštaj se obezbeđuje u dogovoru sa poslodavcem.

     

    Poslodavac „Doxa-flover“ Zrenjanin traži jednog vozača sa C kategorijom i jednog manipulanta sekundarnim sirovinama. Oba posla su na određeno vreme.

     

    DOO „Madra“ Zrenjanin zapošljava dva radnika na izradi paleta, a posao je na određeno vreme.

     

    Poslodavac „Vorp distribucija“ Zrenjanin objavila je oglas za zapošljavanje dva kurira – vozača za podelu reklamnog materijala. Uslov je posedovanje sopstvenog vozila. Ista firma zapošljava i pet kurira – pešaka za podelu reklamnog materijala.

     

    „ZR extra plast“ DOO traži radnika u proizvodnji PVC stolarije, kao i pomoćnog radnika u proizvodnji i montaži PVC stolarije.

     

    SR „Jabuka“ Zrenjanin zapošljava dva prodavca hleba i peciva.

     

    „Zlatni klas senior“ oglasio je potrebu za zapošljavanjem pet trgovaca.

     

    „Mateo“ DOO Zrenjanin traži tri prodavca za rad u trafici.

     

    „Bela 023“ traži dva muško –ženska frizera i kozmetičara.

     

    PR „Taksi prevoz“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva vozača taksija, na određeno vreme.

     

    UR „Bečkerek plus“ zapošljava dva kuvara, noćni rad, na određeno vreme. Oglas je otvoren do 6. septembra.

     

    „Sparta security“ traži četiri radnika obezbeđenja, na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

     

    Još oglasa možete pročitati OVDE. 

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]