• U toku je prijavljivanje kandidata za projekat „Obukom do zaposlenja”

    Projekat „Obukom do zaposlenja” sprovodi Grad Zrenjanin u partnerstvu sa Tehničkom školom iz Zrenjanina, a finansira ga Ministarstvo omladine i sporta.   Ugovorom, koji je dodeljen Gradu Zrenjaninu, odobreno je finansiranje obuke 20 mladih, sa područja Zrenjanina, za zanimanje zavarivača. Ovo zanimanje je, inače, deficitarno na tržištu rada. Ministarstvo je kao podršku obezbedilo 1,7 miliona, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    U toku je prijavljivanje kandidata za projekat „Obukom do zaposlenja”

    Projekat „Obukom do zaposlenja” sprovodi Grad Zrenjanin u partnerstvu sa Tehničkom školom iz Zrenjanina, a finansira ga Ministarstvo omladine i sporta.

     

    Ugovorom, koji je dodeljen Gradu Zrenjaninu, odobreno je finansiranje obuke 20 mladih, sa područja Zrenjanina, za zanimanje zavarivača. Ovo zanimanje je, inače, deficitarno na tržištu rada. Ministarstvo je kao podršku obezbedilo 1,7 miliona, a projekat je vredan 2,12 miliona dinara.

     

    Grad Zrenjanin i Tehnička škola pozivaju sve potencijalne kandidate, nezaposlene mlade osobe, da se prijave za besplatnu obuku zavarivača elektrolučnim MIG/MAG postupkom.

     

    Detaljni uslovi za konkurisanje i prijavni formular mogu se preuzeti na sajtu grada, a mogu konkurisati nezaposleni sa teritorije Grada Zrenjanina, starosti od 18 do 30 godina, koji ispunjavaju zdravstvene uslove za obrazovni profil bravar – zavarivač. Dodatni uslovi su da kandidati nisu krivično kažnjavani, kao i da imaju završeno osnovno obrazovanje.

     

    Konkurs je otvoren do četvrtka, 3. oktobra a selekciju će obaviti komisija formirana od predstavnika grada Zrenjanina i Tehničke škole. Odabrani kandidati biće obavešteni o prijemu u program na osnovu podataka iz popunjenih formulara.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]