• U SUBOTU OTVARANJE NOVOG PERSU MARKETA

    Novi PerSu market u Jermenovcima svečano će biti otvoren u subotu, 8. oktobra, u 8 časova, a nalazi se u Ulici Maršala Tita 78. Posetioce očekuje velika zabava i bogat program za sve generacije. Održaće se brojne promocije i degustacije, dok će za atmosferu i SuPer zabavu biti zadužen DJ. Pored brojnih zabavnih sadržaja, standardno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    U SUBOTU OTVARANJE NOVOG PERSU MARKETA

    Novi PerSu market u Jermenovcima svečano će biti otvoren u subotu, 8. oktobra, u 8 časova, a nalazi se u Ulici Maršala Tita 78.

    persu-market

    Posetioce očekuje velika zabava i bogat program za sve generacije. Održaće se brojne promocije i degustacije, dok će za atmosferu i SuPer zabavu biti zadužen DJ. Pored brojnih zabavnih sadržaja, standardno niskih cena i širokog asortimana robe, potrošače novog PerSu marketa očekuju brojni pokloni iznađenja.

    Prva tri potrošača dobiće PerSu poklon paket u vrednosti do 1000 dinara, dok će prvih 20 potrošača dobiti poklon paket brendova Belkino i Delikato u vrednosti od 300 dinara. I tu nije kraj, PerSu marketi pripremili su 1000 drugih poklon iznenađenja, kojima će obradovati svoje verne potrošače.

    Iz PerSu marketa najavljuju da će se svečano otvaranje sastojati iz nekoliko različitih tematskih celina, kao što su „Voće dobrodošlice“, gde će potrošači na ulazu dobiti jabuku na poklon, kao znak dobrodošlice, ali i dugovečnosti i zdravlja, a sve sa ciljem negovanja starih srpskih običaja i tradicije. „Kafa & Kolačići“ – gde će potrošači moći da probaju Grand kafu 2 u 1 i 3 u 1, i usput se zaslade kolačićima.

    Za one koji ne piju kafu, pripremljene su druge vrste osveženja. „Roštilj & Pivo“ – gde će potrošači moći da probaju roštilj koji se peče na licu mesta i probaju točeno pivo, kao i Zakuska – u vidu mlečnih i suhomesnatih proizvoda PerSu robnih marki Belkino i Delikato.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]