• U kompaniji „Šinvoz“ od naredne godine nova proizvodna linija

    Zrenjaninski „Šinvoz“ započeće u oktobru pilot proizvodnju, za novi tip krovova za vozne garniture, za ogranak kompanije „Bombardije“ koji se nalazi u Francuskoj.   Ovu vest saopštio je direktor zrenjaninske kompanije „Šinvoz“ Radomir Miljuš, uz napomenu da će, ako sve bude teklo po planu, serijska proizvodnja početi prvih dana naredne godine.   -Inženjeri, tehnolozi, bravari […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    U kompaniji „Šinvoz“ od naredne godine nova proizvodna linija

    Zrenjaninski „Šinvoz“ započeće u oktobru pilot proizvodnju, za novi tip krovova za vozne garniture, za ogranak kompanije „Bombardije“ koji se nalazi u Francuskoj.

     

    Ovu vest saopštio je direktor zrenjaninske kompanije „Šinvoz“ Radomir Miljuš, uz napomenu da će, ako sve bude teklo po planu, serijska proizvodnja početi prvih dana naredne godine.

     

    -Inženjeri, tehnolozi, bravari i zavarivači iz „Šinvoza“ nalaze se na obuci u Češkoj, gde „Bombardije“ takođe ima fabriku. U zavisnosti od struke, obuka traje od 10 do 30 dana. Kada se ljudstvo vrati započećemo sa pilot proizvodnjom. Alati za ovaj tip krovova su već urađeni, adaptiran je deo hale u kom će se odvijati proizvodnja, samo se čeka znanje, odnosno da nam se vrate obučeni ljudi – ističe Miljuš.

     

    Krajnja destinacija za isporuku krovova, posredstvom kompanije „Bombardije“, je francuska železnička kompanija SNCF.

     

    „Šinvoz“ trenutno sarađuje sa tri inostrana partnera, a uskoro će dobiti i četvrtog, najavljuje Miljuš, uz napomenu da je najveći partner zrenjaninske firme „Bombardije“ u Francuskoj.

     

     

    -Već dve godine uspešno sarađujemo sa kompanijom „Bombardije“, za njih pravimo kabine i neke tipove krovova za vozove. Isporuka ugovorenih količina ide redovno svakog petka i subote – kaže Miljuš i napominje da su, baš ovih dana, u „Šinvozu“ u kontroli bili francuski inženjeri.

     

    -Procedure su vrlo rigorozne, i mi ih striktno poštujemo, jer je to jedini način da se dobar posao i dobije i zadrži – zaključuje Miljuš.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija