• U četvrtak i petak isplata novčane naknade za nezaposlene

    Zrenjaninska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje saopštila je danas da će od sutra, preko Poštanske štedionice, početi isplata oktobarskih novčanih naknada za nezaposlene.   Redovne novčane naknade nezaposlenim licima biće isplaćene u četvrtak, 21. novembra.   Privremene novčane naknade licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije biće isplaćene u petak, 22. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    U četvrtak i petak isplata novčane naknade za nezaposlene

    Zrenjaninska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje saopštila je danas da će od sutra, preko Poštanske štedionice, početi isplata oktobarskih novčanih naknada za nezaposlene.

     

    Redovne novčane naknade nezaposlenim licima biće isplaćene u četvrtak, 21. novembra.

     

    Privremene novčane naknade licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije biće isplaćene u petak, 22. novembra.

     

    Pročitajte još: Hotel zapošljava nove radnike, prava je prilika da se prijavite

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]