• TRŽIŠTE NEKRETNINA: Oglašena prodaja kuće u naselju 4. jul (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo kuću u naselju 4. jul.   Kuća je od čvrstog materijala, ima suteren, prizemlje i sprat. Osnova kuće  je 90 kvadratnih metara, a površina placa je 199 kvadratnih metara. U suterenu se nalaze pomoćni objekti.   U prizemlju, levo od ulaza, nalazi se kuhinja sa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRŽIŠTE NEKRETNINA: Oglašena prodaja kuće u naselju 4. jul (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo kuću u naselju 4. jul.

     

    Kuća je od čvrstog materijala, ima suteren, prizemlje i sprat. Osnova kuće  je 90 kvadratnih metara, a površina placa je 199 kvadratnih metara. U suterenu se nalaze pomoćni objekti.

     

    U prizemlju, levo od ulaza, nalazi se kuhinja sa trpezarijom, dok je desno od ulaza dnevna soba. Betonskim stepeništem se možete spustiti  u suteren ili popeti na sprat, gde se nalaze dve spavaće sobe i kupatilo.

     

    Kuća se nalazi u jednom od najpopularnijih zrenjaninskih naselja. U neposrednoj blizini se nalaze škole, banke, pošta… U naselju se nalaze prodavnice, pekare, mesare, pijaca, uslužne radnje, sve ono što je neophodno za jedan normalan život porodice i pojedinca.

     

    U neposrednoj blizni naselja je gradski bazen i veliki park, a samo naselje ima dosta zelenila.

     

    Naselje 4. jul je na samo petnaestak minuta pešice od centra, a odlično je povezano linijama gradskog saobraćaja.

     

    Cena kuće u naselju 4. jul je 32.000 evra.

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija