Ekonomija YSLAJDER

TRŽIŠTE NEKRETNINA: ODLIČNA PONUDA KUĆA SALONSKOG TIPA

Portal zrenjaninski.com i agencija „Gsigma“ u redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“ ove nedelje preporučuju vašoj pažnji kuće salonskog tipa. Ove kuće koje se nalaze u neposrednoj blizini centra Zrenjanina su uvek zanimljive kad se pojave kao ponuda za prodaju.

U zavisnosti od veličine placa, blizine pešačke zone, stanja u kome se nalaze, njihova cena se kreće od 45.000 do 120.000 evra i više.

Ko voli da živi u kućama koje imaju svoju istoriju, u kojima se oseća duh vremena u kom su nastajale, u kojima svaki deo ima neku svoju priču – ovo je prilika. U pitanju su prelepa zdanja, sa arhitekturom nekog nostalgičnog, romantičnog vremena.

Prostorije su visine i do 4 metra. Obično su podovi klasičan hrastov ili čak orahov parket. U nekima koje su renovirane urađena je nova spoljna stolarija, ali ona koja se uklapa u to vreme gradnje, dok unutrašnju stolariju retko ko menja.

Oni objekti koji nisu renovirani iziskuju uglavnom popriličnu adaptaciju.

Ove salonske kuće imaju od 150 – 250 kvadrata, pa i više. a nalaze se na placevima koji zauzimaju 4 ara i više.

Ove prelepe kuće odličan su izbor za one koji vole ovakva zdanja i koji imaju mogućnosti da žive u takvim kućama, kao i za one koji mogu da ih prilagode i pretvore u poslovne prostore različitih namena od ordinacija, kancelarija, raznih škola…

Za više informacija o ovim, ali i drugim nekretninama, više informacija možete dobiti u agenciji „Gsigma“ koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/ 22 ili na telefone 023 605 506 ili 064 175 69 84.

Posetite i sajt gsigma.rs

Podeli članak
sinovoz
FAM