• TROJE RADNIKA TRAŽILO UVOĐENJE STEČAJA U „AGROŽIVU“

    ŽITIŠTE – Prvo poverilačko ročište za kompaniju „Agroživ“, koja se nalazi u predstečajnom postupku, biće održano 18. novembra, u 11 časova, u Privrednom sudu u Zrenjaninu. Prethodni stečajni postupak pokrenut je na predlog tri bivša radnika žitištanske kompanije. Agencija za licenciranje stečajnih upravnika dosad još nije odredila osobu koja će voditi stečaj kompanije u kojoj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TROJE RADNIKA TRAŽILO UVOĐENJE STEČAJA U „AGROŽIVU“

    ŽITIŠTE – Prvo poverilačko ročište za kompaniju „Agroživ“, koja se nalazi u predstečajnom postupku, biće održano 18. novembra, u 11 časova, u Privrednom sudu u Zrenjaninu.

    Sedište kompanije “Agroživ” u Žitištu
    Sedište kompanije “Agroživ” u Žitištu

    Prethodni stečajni postupak pokrenut je na predlog tri bivša radnika žitištanske kompanije.

    Agencija za licenciranje stečajnih upravnika dosad još nije odredila osobu koja će voditi stečaj kompanije u kojoj posle silnih prodaja i neslavnog ulaska, pa izslaska „Mibrasa BG“ u pogone, teško da je šta ostalo. Nezvanično, niko nije preterano zainteresovan da ovaj stečaj vodi.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]