Ekonomija Vesti Zrenjanin

Tri zrenjaninska poslodavca objavila nove oglase za različite poslove

oglasi za posao

Raspisani su novi konkursi za poslove, koje vam predstavljamo u našoj redovnoj ekonomskoj rubrici.

 

Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin objavio je oglas za prijem u radni odnos doktora medicine – izabranog lekara. Radni odnos se zasniva na određeno vreme. Uslovi za kandidate su završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit za doktora medicine.

 

Pročitajte još: Kompanija „Remondis Medison“ iz Zrenjanina raspisala konkurs za posao

 

Poslodavac „Relja Junior“ doo Zrenjanin zapošljava dva autolimara. Uslov za kandidate je srednja škola – III stepen, mašinstvo, a radno iskustvo nije bitno. Posao je na određeno vreme. Istoj firmi potrebna su i dva autolakirera sa srednjom školom – III stepen, zanatske usluge. Radno iskustvo nije bitno, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 023/560-258, a oglasi su važeći do 15. jula.

 

Pročitajte još: Pogrebno „Božur“ zapošljava cvećarku, prijavite se na vreme

 

„Farkaš home invest“ DOO Zrenjanin zapošljava higijeničara autobusa. Uslov za konkurisanje je srednja škola – III stepen i radno iskustvo najmanje tri meseca. Rad je smenski, a posao je na određeno vreme. Zainteresovani kandidati treba da se jave na kontakt telefon 064/850-92-91 radnim danima od 8 do 16 časova, subotom od 8 do 13 časova.

 

Pročitajte još: Muško – ženski frizerski salon „BeautyBoxZr“ raspisao oglas za posao

 

Konkursi za poslove redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM